Od srijede

Zbog radova na cesti za Presiku posebna regulacija prometa

0
Ulica Paolo Sfeci
Ulica Paolo Sfeci

Kako je i najavljeno, Županijska uprava za ceste u srijedu, 24. travnja započinje s radovima u Ulici Paolo Sfeci. Za njihova trajanja na snazi će biti posebna regulacija prometa.

Radovi se vrše na cesti od zgrade gradske uprave prema Presici tj. na potezu od neposredno kraj zgrade gradske uprave do trafostanice prema naselju Presika. Na tom će dijelu biti onemogućen promet, odnosno zatvorena u potpunosti bit će dionica od zgrade gradske uprave do skretanja „kod macela“.

Prilikom izvođenja radova koristit će se obilazni pravci preko Kanfarelići i Kranjci prema naselju Presika. Važno je za napomenuti kako će tijekom izvođenja radova, cesta kroz Kanfareliće biti jednosmjerna kako se ne bi stvarale gužve, odnosno prometovanje je tom cestom dozvoljeno samo u smjeru od Kapelice prema naselju Presika, a cesta kroz Presiku ostaje kao i dosad jednosmjerna u smjeru gradskog groblja. Valja naglasiti kako je potreban pojačani oprez s obzirom na novu regulaciju te se moli sudionike u prometu za strpljenje.

Podsjetimo, Županijska uprava za ceste prethodno je sanirala usporivač u Zelenicama, dok se proširenje ceste prema Ripendi, odnosno Gornjem Rapcu, planira zgotoviti do kraja tjedna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa