TREĆA NL ZAPAD

Rudar gostuje kod vodećeg Uljanika

0
Anton Bilić
Anton Bilić

Nogometaši Rudara u subotu s početkom u 17 sati igraju utakmicu 22. kola Treće NL Zapad u gostima kod pulskog Uljanika. Utakmica je to u kojoj Rudar nema što izgubiti, a može puno dobiti jer u Pulu Kovari idu neopterećeni pritiskom.

Naime, Uljanik je vodeća momčad lige, no želi li i zadržati taj status mora pobijediti jer drugoplasirani Rovinj zaostaje samo dva boda. Šanse za vrh nije izgubio ni trećeplasirani Vinodol koji zaostaje za Puljanima šest bodova. U prošlom dvoboju istih protivnika u Labinu, Rudar je minimalno slavio. 

- Idemo potpuno rasterećeni u Pulu. Bit će to tvrda utakmica, nadam se po dobrom terenu. Rekao bih da smo im mi “crna mačka”, momčad koja im nikako ne paše, što govore naši posljednji međusobni susreti, pa se nadam da bi se i ovaj put to moglo ponoviti. Uz hrabar pristup i koncentraciju vjerujem da se možemo vratiti u Labin neporaženi, rekao je veznjak Rudara Anton Bilić uoči gostovanja u Puli. 

Trener Franko Čupić na raspolaganju ima sve igrače izuzev ozlijeđenog iskusnika Valentina Stepčića. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa