PRVA HRL RUKOMETAŠICA

Labudice se pobjedom protiv Osijeka žele zahvaliti navijačima

0
Osiguran ostanak u Prvoj HRL
Osiguran ostanak u Prvoj HRL

Rukometašice Rudara u subotu utakmicom posljednjeg, 26. kola protiv Osijeka zaključuju sezonu u Prvoj HRL. Labudice su osigurale ostanak u prvoligaškom društvu što je najveći uspjeh u povijesti kluba, a ukoliko pobijede Osijek prvenstvo će završiti na osmom mjestu te će i taj plasman ostati upamćen kao najviši dosad. 

- Utakmica protiv Osijeka nam je jako važna bez obzira što smo ispunili svoj cilj. Idemo pokušati pobjediti i osigurati osmo mjesto što bi bio najveći uspjeh u klupskoj povijesti. Dobro se pripremamo, imamo nekih manjih problema s ozljedama, ali u utakmicu moramo ući motivirani i bez ikakvih alibija. Jako želimo tu pobjedu prvenstveno radi nas kao ekipe, ali i da se zadnjom pobjedom odužimo našim fenomenalnim navijačima koji su nas nosili u svim domaćim utakmicama, te definitivno bili, što se kaže, veliki „vjetar u leđa“. Bez njih bi bilo sve puno teže. 
Ekipa Osijeka je imala dosta problema s ozljedama, ali su se u par zadnjih kola kompletirali tako da se radi o jednom kvalitetnom protivniku koji u Labin sigurno ne dolazi sa bijelom zastavom. Utakmica će biti zahtjevna, ali takve su bile sve u ovoj sezoni. Znam da će naša publika ponovo doći u velikom broju, Labin je rukometni grad i znao je prepoznati kvalitetu, trud, htijenje i borbenost ovih djevojaka, stoga pozivam još jednom sve Labinjane da dođu čestitati ekipi, a i dati priliku da cure mogu zahvaliti njima, rekao je trener rukometašica Rudara Diego Datos

Labudice su zaslužile svojim trudom i rezultatima oproštaj od sezone pred punim tribinama te poziv svim ljubiteljima rukometa da dođu i bodre ih u dvoboju protiv Osijeka u subotu s početkom u 20 sati u SC Franko Mileta. (Pripremila: Valentina Prokić, slika: Marin Stepčić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa