CLUB ROOM DUBROVA

Dubrova ovoga vikenda ugošćuje DJ Krmka i Paola Barbata

0
Dj Krmak i Paolo Barbato
Dj Krmak i Paolo Barbato

Club Room Dubrova vikend započinjeo koncertom DJ Krmka, najvećeg kralja techo-dance-folk glazbe na prostorima bivše Jugoslavije.

DJ Krmak (pravoga imena Goran Žižak) je bosansko-hercegovački pjevač, živi u Beču, ljeti nastupa po prostorima bivše Jugoslavije, a zimi po Europi, Australiji i Kanadi. Završio je pravni, filozofski i bogoslovni fakultet.

Pjevač je, kako on sam naziva, techo-dance-folk glazbe. Popularan je širom cjele bivše Jugoslavije, ponajviše po svom specifičnom performansu i živim scenskim nastupima. Njegove pjesme se tiču uglavnom aktualnih životnih tema, te se pojavljuju kao parodija cijele ovdašnje glazbene scene. Te njegove pjesme neki smatraju zabavnim, smiješnim i kreativnim, dok drugi smatraju da su glupe i sirove. No njegova diskografija, biografija i nastupi govore sasvim suprotno.

Goran Žižak totalna je nepoznanica koja privatni život drži dalje od medija, iako se ima čime pohvaliti... Uz poznatog pjevača nastupiti će i DJ Roko iz Rijeke, mladi talentirani dj koj putuje po cijeloj HR i BiH osvajajući publiku i klubove njegovom tehnikom i odličnim odabirom dobre glazbe za svačiji gušt.

Ulaz do ponoći 40 kn, a nakon ponoći 50 kn!

U subotu Paolo Barbato

Subota će biti rezervirana za Paola Barbata, međunarodno priznatog lidera talijanske elektroničke i house glazbene scene te začetnika glazbenog stila Oldies but Goldies. Svira isključivo na vinilima, old school style.

Može se definirati kao pionir house glazbe jer ju je slijedio tijekom cijele evolucije, od početaka do danas, a iskustva koja ima daju mu nezamjenjivo poštovanje na sceni, i kao DJ-u i kao producentu. Njegova je glazba prepoznatljiva, lepršava, sa mnogo vokala, odličnog beata i raznolikog stila.

Uz Barbata nastupiti će i poznati nam Danny Ocean, Robert Matt, TECH RULE TE TonI C.

AFTER HOUR included

Ulaz do ponoći 30 kn, a nakon ponoći 40 kn!

 

Najnovije vijesti