Megakoncert Saše Matića ovog petka u Labinu!

0
Saša Matić
Saša Matić

Club Alter Ego dovodi nam ovog petka u grad uistinu jednog od najvećih pjevača na Balkanu, legendarnog Sašu Matića!

Čovjek kojeg zovu i balkanskim slavujem zbog svog glasa, nikada nije dozvolio da ga hendikep s vidom ograničava u njegovom životu. Čovjek koji nikada nije pao pod utjecaj brzopoteznih pjesmuljaka i ritmova, Saša je karijeru gradio postepeno i ako ga treba uspoređivati sa nekim na našoj estradi, onda je on baš poput Olivera Dragojevića.

Njegove su balade bezvremenske, univerzalne i uvijek svježe, a njegovi najveći hitovi neizostavni su dio programa svih klubova na ovim prostorima:

LAGALA JE GRADE - STO SVIRAČA - NAĐI NOVU LJUBAV - KO TE LJUBI OVIH DANA - SAMO OVU NOĆ - MILO MOJE - KRALJ IZGUBLJENIH STVARI i druge.

Ovaj je koncert uistinu poseban, jer je Saša upravo ovih dana izbacio novi album, a po svemu sudeći svaka će pijesma biti hit:

SVE BI TI I JA - PREJAKO - IDEMO ANDJELE - TVOJA NEVERA - LAŽOV NOTORNI - NE OČEKUJ NIŠTA - LOGIČNO - TAXIMETAR - DOK PO MOM SRCU GAZIŠ.

Koncert će se zbog velikog interesa, velike bine i potrebne light i sound opreme, održati u prostoru KUC LAMPARNA Labin.

Za dobru zabavu prije i poslije koncerta pa sve do ranog jutra zadužen je odlični labinski DJ STEFIX.

Karte se u pretprodaji mogu naći isključivo u klubu ALTER EGO u Labinu po cijeni od 80 kn do četvrtka.

U petak navečer karte će se moći kupiti direktno na ulazu u KUC Lamparna Labin po cijeni od 100 kn.

Početak večeri je u 22 sata, a mole se svi koji imaju stolove da dođu do 23 sata, radi gužvi koje se očekuju na ulazu.

Ne propustite ovog petka koncert o kojem će se još dugo pričati, ne propustite prvu promociju albuma koji će se još dugo, dugo pjevati...ne propustite noć uz balkanskog slavuja SAŠU MATIĆA!

Najnovije vijesti