Dođite na Uskršnji koncert Nina Kraljić Quarteta u Lamparni!

0
Nina Kraljić
Nina Kraljić

Klub mladih „Klub 21“  organizira 31. ožujka u KUC-u Lamprana Uskršnji koncert Nine Kraljiić i njenog benda. Ulaznice će uskoro biti puštene u pretprodaju po cijeni od 40 kuna. 

Nina Kraljić je mlada talentirana glazbenica čiji glas smo prvi puta čuli u prvoj sezoni natjecateljske emisije "The Voice" gdje je uvjerljivom pobjedom stekla laskavu titulu najljepšeg glasa Hrvatske. Od tada niže glazbene uspjehe, od nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, do predstavljanja Hrvatske na Eurovision Song Contestu na kojem prvi puta nakon sedam godina dovodi Hrvatsku natrag u finale,  pa sve do inozemnih turneja i osvajanja nagrade "Slavenska nada" Bjeloruskog Ministarstva kulture na prestižnom natjecanju u gradu Vitebsku. 

Krajem 2017. godine stiže i MTV EMAs Adria nominacija, a početak ove gidine  godine obilježava glavnom ulogom u HNK Osijek u opereti " Kod bijelog konja". Nina pjeva, pleše, posuđuje glas mnogim likovima u crtanim filmovima kao što su npr. Štrumpfovi, Rio, Snježna kraljica, Ferdinand, Princeza Sofija, itd.

Labinskoj publici predstavit će se spojem probranih svjetskih uspješnica i hitova na sasvim poseban način i u posebnim aranžmanima kojima će svakoj skladbi dati poseban pečat. U tome će je na gitari pratiti Gugić, na udaraljkama Marko Šturman, te na violončelu Matej Milošev.

Nina Kraljić Quartet

 

Najnovije vijesti