Vučna služba Moto trans

Na raspolaganju 24 sata za bilo koju pomoć na cesti

0

Vučna služba i servis vozila Moto trans iz Kapelice bavi se prijevozom, te je pouzdan partner u slučaju kvara ili nezgode na cesti. Tvrtka je u vlasništvu Asmira Mehmedovića, automehaničara i vozača iza kojeg je dvadesetogodišnje radno iskustvo. 

Moto trans d.o.o je od 2016. godine specijaliziran za pružanje usluge pomoći na cesti, vučne službe, prijevoza vozila i plovila, održavanje i popravak osobnih i teretnih vozila, te prodaju auto dijelova za sva vozila. 

Moto trans - vučna služba i servis vozila na cesti raspolažu kamionom s dizalicom, opremljenim kompletnom opremom za prijevoz svih vrsta vozila- osobna i teretna, uključujući radne strojeve, plovila i poljoprivrednu mehanizaciju do 7 tona nosivosti. 

Zatrebate li bilo kakvu pomoć na cesti, primjerice u slučajevima probušene gume, točenja krivog goriva ili drugih neugodnih situacija i kvarova, tvrtka Moto trans ima pokretnu servis radionu za popravke na cesti, automehaničarsku radionu s modernom aparaturom za popravak najsuvremenijih motornih vozila. 

Moto trans – vučna služba i servis vozila na raspolaganju vam je od 0 do 24 sata. Za intervencije zovite na mob. 098 462 430 

Adresa: Kapelica 210, Labin  Radno vrijeme od 8 – 16.

 

Najnovije vijesti