BEAUTY CENTAR FANCY

Posjetili smo novi salon za uljepšavanje i masažu (video)

0
Maura Gergorić, vlasnica beauty centra Fancy
Maura Gergorić, vlasnica beauty centra Fancy

Nakon punih 16 godina u kozmetičkoj djelatnosti Maura Gergorić iz Labina odlučila se za otvaranje vlastitog kozmetičkog salona. Posljednje tri godine radila je na kruzerima za svjetski poznate kompanije Royal Caribbean i Costa Pacifika te kompaniju Stainer i to prvenstveno masaže, ali i ostale kozmetičke tretmane uz prodaju kozmetičkih proizvoda.

Maura je odnedavno ponosna vlasnica Beauty centra Fancy, otvorenog na Trgu labinskih rudara br. 7. Time je bivši Foto Tasić, nakon više od pet desetljeća, dobio potpuno novo lice.  Put do savršenog izgleda nije bio jednostavan jer je prostor trebalo potpuno preokrenuti i preurediti.

Beauty centar Fancy otvoren je početkom rujna. Posebnim ga čine crno bijele fotografije filmskih ikona ljepote, koje salonu daju posebnu notu. Uz bijelu boju koja dominira interijerom cijeli prostor zrači profinjenom elegancijom, u kojem će se svaka klijentica osjećati uistinu posebno.

„Na kruzerima sam radila po 12 sati na dan. Kad se jednom naučiš na rad, red i disciplinu, a k tome si i adekvatno nagrađena za svoj rad, teško je raditi za manje. Pa je to, osim što zaista volim ovaj posao, bio jedan od razloga da pokrenem privatan biznis unatoč velikom broju salona u gradu“, kaže 30-godišnja Maura, po struci kozmetičarka i vizažistica, dodajući kako je upravo jaka konkurencija motivira da bude i više nego profesionalna u svom radu.

'Ne mogu biti u svemu najbolja, ali ću se fokusirati na ono što mi najbolje ide'

„Želim se dokazati s kvalitetnim i kreativnim radom, uvijek u potrazi za novim tretmanima kojih nema u Labinu. Ne mogu biti u svemu najbolja, ali ću se fokusirati na ono što mi najbolje ide, a to su šminkanje za sve prigode i raznovrsne masaže. Osim toga, studirala sam tri godine fizioterapiju u Sloveniji na CDI Univerzumu u Ljubljani - Visoka škola za zdravstvo, koju iz nekih subjektivnih razloga nažalost nisam završila, što ne znači da neću, ali sam puno toga naučila. Moram istaknuti da mi je iskustvo koje sam tada stekla, budući da sam praksu odrađivala u bolnici, itekako vrijedilo. Kroz praksu i teoriju sam dobro upoznala anatomiju ljudskog tijela što je za moju djelatnost jako bitno“,  kaže Maura i ističe kako su joj dosadašnji zadovoljni klijenti najbolji dokaz da je na pravom putu da postane prepoznatljiva u ovom što voli i još bolja u poslu.  

Osim masaže i profesionalnog make upa, Beauty centar Fancy nudi i druge kozmetičke tretmane kao što su: njega ruku i stopala, manikura, depilacije, tretmani za mršavljenje popraćeni aparativnom kozmetikom, anticelulitni i drenažni tretmani, medicinska pedikura, te estetske pedikure.

Ono što će svakako zaintrigirati sve dame koje žele izgledati lijepo je Microneedling tretman mikroiglicama, inače vrlo efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka te lifting lica.

„Pratiti nove trendove i osluškivati potrebe klijentica sastavni je dio profesionalnog rada, no ono čemu ću svakako voditi računa je da budem pristupačna i cijenama, dodatnim popustima za srednjoškolce, studente i umirovljenike, te pružanjem besplatnih tretmana za stalne klijente i kroz nagradne igre. Osim toga, svoje klijente želim razmaziti i fleksibilnim radnim vremenom, a po dogovoru i dolazak na kućnu adresu“, kaže naša sugovornica i dodaje kako isključivo profesionalnošću i kvalitetnim radom, ali i marketingom, planira proširiti krug potencijalnih klijenata.

Zadovoljna je što su mnogi klijenti već prepoznali vrijednost ovog salona i njezina pristupa, no svjesna i kako je svaki početak težak te da prava borba tek predstoji. U svemu tome ima veliku podršku svoje obitelji, osobito dečka, za koje kaže da su joj puno pomogli da realizira svoje ambicije i ostvari svoje snove. (Tekst: Divna Knežević, foto i video: Roberto Matković)  

Tijekom prosinca ne propustite super ponudu!
Manikura sa trajnim lakom + šminkanje za sve prigode – 200 kn

Beauty centar Fancy
Trg Labinskih rudara 7 Labin
Tel: 099 8280 357

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - srijeda - subota: 8,00 do 15,00
Utorak - četvrtak - petak: 13 do 20,00 i po dogovoru
Make up radove, a i druge obavijesti možete pratiti i na Facebook stranici Beauty centar Fancy

Najnovije vijesti