Poziv na radionicu: Kako hobi pretvoriti u biznis?

0
Inga Lalić
Inga Lalić

LAG Istočna Istra u suradnji sa Gradom Labinom u četvrtak 13. prosinca 2018. godine organizira radionicu na temu “Kako hobi pretvoriti u biznis?“.

Radionica će se održati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin s početkom u 17:30 sati.

Većina poduzetnika smatra da je za uspjeh najvažnije imati dobar proizvod ili uslugu. Međutim, to nije dovoljno. Razlog zbog kojeg većina novih tvrtki ode u stečaj je upravo prevelika fokusiranost na proizvod ili uslugu.

Nema proizvoda kojeg netko neće pokušati oponašati i poboljšati. Nema usluge koju neće zamijeniti nova, još bolja, kvalitetnija, sofisticiranija. Nema tržišta kojeg neće pokušati obraditi novi konkurenti.

Da bi opstali na tržištu potrebno je raditi na razvoju i implementaciji svih alata neophodnih za izgradnju profitabilne tvrtke na temelju tih proizvoda ili usluga.

Pretvarajući hobi u biznis dobivamo jack pot jer radimo ono što najviše volimo, a još pri tom zarađujemo novac. Ako volite to što radite onda ćete raditi još intenzivnije, radit ćete sa strašću i entuzijazmom, poboljšavat ćete svoje vještine i sposobnosti iz dana u dan i usput ćete još i uživati u životu.

Radionicu će voditi Inga Lalić, vlasnica i direktorica tvrtke RE-FORMA GRUPA d.o.o. za savjetovanje i edukaciju. Inga kao poslovna konzultantica, coach i trenerica ima 15 godina iskustva u radu.

Pomaže poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama da ostvare svoje ciljeve, povećaju prihode i postanu uspješniji i konkurentniji na tržištu. Osmislila je i razvila edukacijsko savjetodavni program za poduzetnike Poslovna Akademija na temelju vlastitog poduzetničkog iskustva i iskustva svojih klijenata.

Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti kako mogu svoj hobi pretvoriti u biznis.

Zbog bolje organizacije molimo da prijavu izvršite na telefon 052/851-173; 091 620 2262 ili na email: info@lag-istocnaistra.hr do četvrtka 13. prosinca 2018. godine do 14 sati. Radionica je besplatna za sve sudionike.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa