Počelo natkrivanje boćališta Šćiri (video)

1

Započeli su radovi na natkrivanju popularnog boćarskog igrališta u Labinu. Boćalište Šćiri, mjesto velikih uspjeha labinskih boćarica i boćara dobiva dugo željeni krov nad glavom. Montaža konstrukcije započela je jučer te se očekuje kako će radovi biti gotovi do kraja tjedna. Radove izvodi tvrtka Sajam 99 iz Zagreba koje je izabrano nakon provedenog postupka jednostavne nabave. Iznos nabave iznosi 450.000 kuna sa PDV-om.

„Ulaganje je to kojim uz gore navedenu konstrukciju dvorane, i novim svlačionicama veličine oko 12 metara kvadratnih, pružamo adekvatne uvjete našim sportašima i rekreativcima. Kroz naredno razdoblje nabaviti će se i tribine, ugraditi grijanje, obnoviti pješčana podloga boćališta te rasvjeta. Vjerujemo kako će ova ulaganja doprinijeti postizanju novih vrhunskih rezultata, ali i utjecati na poticanje bavljenja sportom još većeg broja naših sugrađana“, izjavio je gradonačelnik Grada Labina Valter Glavičić.

U razgovoru s radnicima na gradilištu doznali smo da su naišli na neočekivano tvrdu betonsku podlogu zbog čega je usporeno bušenje rupa za klinove kojima se pričvršćuju nosivi stupovi. Posao bi trebao dovršen u tri do četiri dana, odnosno do vikenda. (Foto i video: Roberto Matković)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa