U Labinu otvoren odjel za biorezonancu

0
Silvia Černjul, bacc.physioth, voditeljica Odjela za biorezonancu u Labinu
Silvia Černjul, bacc.physioth, voditeljica Odjela za biorezonancu u Labinu

Biorezonanca je prirodna metoda liječenja različitih oboljenja i u Europi je prisutna već više od trideset godina. Danas,  zbog izvrsnih rezultata upotrebljava je bezbroj bolesnika u zemljama Europske unije, koji boluju od različitih vrsta alergije, pa i od ostalih bolesti.

Krajem prošle godine otvoren je Odjel za biorezonancu i u Labinu, kojeg vodi Silvia Černjul, bacc.physioth. koja se usavršavala u Sloveniji kod poznate terapeutice Meri Munih.

Riječ je o bezbolnom pristupu liječenja različitih bolesti koji ne uzrokuje nuspojave i uspješno otkriva skrivene uzroke bolesnih procesa, pa zato taj postupak možemo primijeniti i kod trudnica i dojenčadi. Na početku je nužno najprije napraviti dijagnostiku, na osnovu koje se otkrivaju skriveni frekvencijski uzroci, koji su potaknuli bolest. Pomoću uređaja tako hvatamo tipične frekvencijske uzorke tvari, koje uzrokuju bolest i sva patološka osciliranja iz oboljelog organa usmjerimo u aparat, odakle ih u obliku terapeutskog frekvencijskog uzorka vraćamo u bolesnika natrag. Kad uspostavimo ravnotežu, odnosno komunikaciju među stanicama, pacijent se mora postepeno osjećati bolje, jer će patološki simptomi polako nestajati.

Uporaba ovog iznimno učinkovitog terapeutskog pristupa iznenađujuće poboljšava zdravstveno stanje pacijenta i u slučajevima kad druge metode nisu dale pozitivnih rezultata. Riječ je o alergijama svih vrsta, astmi, bolovima zglobova, kralježnice, glave, vrtoglavici, metoda daje dobre rezultate i kod bolesti štitnjače, probavnog trakta, hormonskih i kardiovaskularnih smetnji, psihičkih simptoma i sl.

Najviše pacijenata upotrebljava biorezonantnu metodu zbog alergija i zbog bolova, a u posljednje vrijeme sve više zbog neplodnosti. Prema statističkim podacima trajno izlječenje alergija tom metodom postignuto je kod prosječno 80% bolesnika. To je visok prosjek, ali treba napomenuti da se svaki bolesnik na terapije odaziva drukčije, pa nije moguće već unaprijed prognozirati rezultate. Bolesnika je potrebno zbog toga tretirati vrlo individualno. Normalno je da kod nekih slučajeva, koji su uništavali imunološki sustav duže vrijeme, nije moguće očekivati potpuno i brzo izlječenje, nego pri završetku terapija samo poboljšanje.

Rezultat ovisi od stručnosti terapeuta i od načina života bolesnika med terapeutskim postupkom, pa je stoga nužno poštivati upute terapeuta. Kako je biorezonanca metoda koja djeluje polagano, za pacijenta su veoma važni strpljivost i disciplina. Fizikalna metoda liječenja biorezonancom predstavlja značajan napredak u tretiranju bolesti na prirodan način, pa je zbog izvrsnih rezultata priznata ne samo u EU, već i drugdje po svijetu. (Divna Knežević)

Kako se naručiti?

Na dijagnostiku i terapije možete se naručiti na mob. 095 569 7746 

Najnovije vijesti