Po kvaliteti kave Alter Ego među 15 najboljih lokala u Hrvatskoj

0
Vlasnik Alter Ega Alen Vozila sa svojim djelatnicama
Vlasnik Alter Ega Alen Vozila sa svojim djelatnicama

Da u labinskom klubu Alter Ego misle ozbiljno, vidjelo se u proteklih nekoliko godina. Stalne edukacije i usavršavanja napokon su donijeli i opipljive rezultate.

Tvrtka Franck, koji na našem tržištu drži gotovo 70% udjela, odlučila je iz branše odabrati 15 najboljih lokala u zemlji za pripremu kave.

Ako uzmemo u obzir da Franck ima gotovo 10 000 jedinica, onda je sve jasno o kakvoj se konkurenciji radi.

Alter Ego je početkom ovog ljeta po izboru struke ušao među top 30 lokala za kavu u Hrvatskoj. Tih 30 lokala su tokom ljeta provjeravali tajni kupci i ocjenjivali u raznim segmentima, a labinski je Alter Ego na kraju dobio ocjenu 111 od 111 bodova, što ga je svrstalo među najbolje lokale u zemlji. 

Franck je 26. rujna sve najbolje pozvao u Zagreb, gdje su na gala večeri uručene nagrade najboljim lokalima. Iz Istre se u taj elitni krug plasirao još samo caffe bar Dvojka iz Pule.

Kako nam kažu u Alter Egu, kava je za njih ritual, te se uistinu poklanja mnogo pažnje samoj izradi i održavanju uređaja. Uspjeh je tim veći kada se zna da je jedino Alter Ego imao dvije baristice među top 10 u regiji - Melisu Sadiković i Tanju Licul.

U Alteru se upotrebljava jedna od najboljih mješavina "Franck 125" koja je plasirana povodom 125 godina tvrtke.

Ako vas put na nanese u Labin, svakako svratite do autobusnog kolodvora i uživajte u čarima vrhunske kave u caffe baru Alter Ego.

Najnovije vijesti