Polako se počinje buditi noćni život grada

0
DJ Nikola z Kukurini
DJ Nikola z Kukurini

Club Alter Ego nakon novih popuštanja mjera polako počinje i s djelom noćnog programa. Naputkom Stožera da više nema ograničenja u radnom vremenu, napokon će i noćni život grada doći na svoje, a sinonim za noćni život je naravno Alter Ego.

Još uvijek vrijede pravila o socijalnom distanciranju, što u praksi znači da će se klub zatvoriti onog trenutka kada se ispuni dozvoljena kvota ljudi. Svaka će skupina gostiju biti za svojim stolom, a posluživanje na šanku još uvijek nije dozvoljeno. Na raspolaganju je prostor terase, kao i unutarnji prostor cluba.

U petak će od 21 sat gosti uživati uz dobru glazbu koju za njih bira DJ NIKOLA Z KUKURINI, a bit će to presijek stranih i domaćih trash hitova.. Večer traje do 02.00 sata.

Alen Vozila

U subotu je na programu još jedna MJESHALICA, glazbena slušaonica uz domaćina večeri DJ NO NAME-a koji će opet pokušati zadovoljiti totalno oprečne glazbene ukuse. Večer započinje u 21.00 sat, a svi sa rezerviranim stolovima trebaju biti u clubu najkasnije do 21.30 sata.

HAPPY HOUR 21-22 sata.

Iz cluba mole za razumjevanje onih koji misle doći kasnije. U slučaju da naiđu na zatvorena vrata, znači da je broj ljudi na maksimalno dozvoljenom. U club će se moći ući tek ako jedna skupina napusti objekt.

Želja organizatora je da se svi pridržavaju preporuka Stožera, tim više što se sljedećeg tjedna očekuju nova popuštanja mjera.

Najnovije vijesti