Alter Ego slavi svoj šesti rođendan

0
Lapsus band
Lapsus band

Na današnji dan, 12. lipnja, 2014. godine zajedničkim gledanjem utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu, na velikom ekranu rođen je club Alter Ego.

Od tada teče priča o inovativnosti i upornosti, priča kojom je labinski Alter Ego postao poznat u regiji, koliko svojim ludim noćnim izlascima, toliko i po vrhunskoj kavi i osoblju. Sve je kulminiralo 2019. godine kada su ušli među TOP 15 lokala u Hrvatskoj u konkurenciji od gotovo 8 000 lokala. Ove su godine ponovo ušli u TOP 30, pa je priča o kvaliteti konstantna.

Svoj rođendan ovog petka i subote, 12. i 13. lipnja, proslaviti s dva odlična eventa. U petak, 13. lipnja, u 22.00 sata počet će koncert LAPSUS BANDA, najpopularnijeg pop banda u regiji. Koncert je rasprodan i karata za njega nema već dva dana!

U subotu, 13. lipnja, slijedi sada već legendarna MJESHALICA, program u kojem je domaćin DJ NO NAME i koji svojim neobičnim izborom glazbe već četiri godine privlači mlade iz cijele okolice. Večer počinje od 22  sata s HAPPY HOUROM, a za one prve goste spremne su i nagrade.

 Ne sumnjamo da će parola Alter Ego, mali klub za veliki provod u pravom smislu te riječi biti aktualna i ovog vikenda.

Najnovije vijesti