Odbojkaški klub Albona počeo s treninzima

0
Odbojkaški klub Albona
Odbojkaški klub Albona

Odbojkaški klub Albona počeo je 7. rujna s treninzima u dvorani Sportskog centra 'Franko Mileta'. Klub se u sezoni 2020./2021. godina natječe u Istarskoj županijskoj ligi djevojčica 2008. godišta i mlađih. Prijavljene su i kadetkinje rođene 2004. godine u kojima će igrati mlađe kadetkinje koje su se natjecale prošle godine.

„Zahvaljujem Rockwoolu na doniranoj opremi i majicama za treninge i nadam se da ćemo programom 'Odbojka u mom gradu' zainteresirati ljubitelje odbojke svih škola, a imamo u planu napraviti odbojku za seniore. Pokušat ćemo dati svoj maksimum na utakmicama, a on se može ostvariti samo radom i redovitim dolaskom na treninge“, kaže trenerica i osnivačica kluba Zehra Ražanica Milošević. U Istarskoj županijskoj ligi kadetkinja Albona se natječe u skupini B i u prvom kolu igra s ekipama Pazin, Buje 1997 i Poreč. „Ove sezone igramo s dosta manje igračica većeg uzrasta u odnosu na prošlu sezonu jer su mnoge otišle na školovanje izvan Labina“, ističe trenerica.

Istarska županijska liga djevojčica broj 19 ekipa raspodijeljenih u A i B ligu. Albona se natječe u A ligi i igra protiv Umaga, Novigrada, Funtane – Vrsara, Buja 1997, Svetog Lovreča i Pazina. „Do polovine trećeg mjeseca igrala se mini odbojka i naša ekipa se plasirala za natjecanje za prvaka Istarske županije koje se trebalo odigrati u desetom mjesecu u Pazinu, ali je na žalost otkazano. U svakom slučaju njihov rad i trud bit će još uspješniji sljedeće sezone“, kaže Ražanica Milošević. (Tekst i foto: Robi Selan)

Zehra Ražanica Milošević

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa