Početak kontrole na parkiralištu San Marco i obavijest za parking Rialto

0

Uslijed kvara kamera koje su dio sustava kontrole ulaska u starogradsku jezgru sustav je ugašen i stupić je spušten. U tijeku je nabavka novih kamera koje će biti postavljene u narednih 10-ak dana.

Bez obzira što je stupić spušten, pravo ulaska u Starogradsku jezgru imaju samo oni koji su od upravitelja parkirališta tvrtke Labin 2000 dobili odobrenje za ulazak sukladno Odluci o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima Grada Labina. Od 8. travnja kreće kontrola parkiranih vozila od strane kontrolora upravitelja parkirališta i svi oni koji se zateknu u Starogradskoj jezgri, a nemaju važeće odobrenje dobiti će dnevnu parkirnu kartu u iznosu od 520 kuna.

Osim toga, mole se korisnici povlaštene parkirne karte za parkiralište Stari grad Labin – Rialto (subjekti s adresom u ulici Sv. Katarina, Paolo Sfeci, Aldo Negri do kućnog broja 5, Kalić, Učka te Titov trg ) da se jave kod djelatnika u naplatnoj kućici na Rialtu kako bi provjerili podatke nosioca povlaštenih karata (ime i prezime, adresa, registarska oznaka vozila) jer se uskoro više neće koristiti parkirne kartice već će se registarske oznake unijeti u novi sustav. Za sva pitanja se korisnici mogu javiti na mail parking@labin2000.hr.

Najnovije vijesti