Medena bajka je nova slastičarnica u gradu koju ćete obožavati

0
Nermina Tomić vlasnica slastičarne Medena Bajka
Nermina Tomić vlasnica slastičarne Medena Bajka

Trg labinskih rudara bogatiji je za još jedno mjesto na kojem će uživati svi ljubitelji slastica, a to je slastičarna Medena bajka smještena kraj Osnovne škole 'Ivo Lola Ribar', a koja u svojoj ponudi donosi kolače kakve do sada niste imali prilike probati.

Prema riječima vlasnice, Nermine Tomić koja je ujedno i glavna slastičarka, u ponudi imaju razne vrste kolača i torte, koje proizvodi za sve prigode. Posebno su traženi cheesecake, tiramisu, mousse od čokolade, mini palačinke, deserti u čašama te dnevni kolač, doznajemo od vlasnice koja se za otvaranje slastičarnice odvažila nakon što je prošlog ljeta ostala bez posla.

„Kolače znam oduvijek raditi, iako nikad do sada nisam bila u ugostiteljstvu. A kad se ukazala prilika, odlučila sam otvoriti nešto samostalno, obzirom da u mojim godinama nije baš lako pronaći posao“, iskreno će Nermina koja je tako svoj donedavni hobi odlučila pretvoriti u posao, a usto polaže tečaj jer se želi kroz posao i nadalje usavršavati.    

Ukusni kolači uvijek su sjajna ideja za proslavu važnog događaja za sebe i svoje najmilije. Tako vam u Medenoj bajci na odgovarajući način nude organizaciju obiteljskih proslava i dječjih rođendanskih zabava.

A osim slastica, u ovom simpatično uređenom interijeru u ponudi su još raznovrsni sendvići i miješane salate.

Medena bajka mjesto je gdje će gosti moći uživati na terasi u opuštenoj atmosferi i proširenoj ponudi slasnih kolača i ukusnih marendi.

Radno vrijeme je svaki dan od 7,30 do 20 sati.

Medena bajka svojim kupcima nudi dostavu a najnovije ponude možete pratiti i naručiti putem facebook stranice i Instagrama ili na info: 099 194 06 07.

Najnovije vijesti