657 glavicic bilboard
651 valter baner

Runko: Bez puno riječi, naša djela najbolje govore za nas! (video)

0
Dragan Ljubičić, Šemso Mujić, Silvija Jakovčić, Valdi Runko, Elena Fajman i Ivan Vozila
Dragan Ljubičić, Šemso Mujić, Silvija Jakovčić, Valdi Runko, Elena Fajman i Ivan Vozila

„Povjerenjem meni i mojoj listi za Općinsko vijeće osigurat ćete dostojan i pristojan život u zajednici i sredini u kojoj pripadate i djelujete. Bez puno riječi, djela su ona koja imaju govoriti“, rekao je Valdi Runko 30. travnja u kršanskom Kaštelu objavljujući svoju kandidaturu za načelnika Općine Kršan i predstavljajući svoju listu za Općinsko vijeće.

Prisutni su bili članovi liste Silvija Jakovčić, Ivan Vozila, Elena Fajman, Šemso Mujić i Dragan Ljubičić. Zbog radnih i drugih obveza izostali su Roko Terković, Suzana Licul, Sanela Mikolj, Martina Honović, Robert Bodrožić, Patrik Teskač i Suzana Ajkler Grožić. Lista je, istaknuo je Runko, sastavljena od „mladi i perspektivni, dokazano iskusni, racionalni ljudi našeg kraja.“

„Želio bih zahvaliti svim mještanima Općine Kršan na podršci i povjerenju koje su mi iskazali u protekom mandatu. To su me povjerenje i podrška obvezali na provođenje i ostvarivanje zacrtanih projekta kroz protekle četiri godine“, rekao je Runko i nastavio: „Osigurao sam zajednici, dugoročno, siguran i stabilan Proračun! Koračali smo zajedno, premostili brojne probleme i prešli put koji našu zajednicu čini dostojanstvenim domom svakog čovjeka, s brigom za dobrobit svakog .

Pred vama stojim ponosan na učinjeno te s jasnom vizijom i jasnim programom za budućnost. To je naše danas koje moramo dovršiti, sutra koje možemo i moramo zajednički ostvariti.

Svi završeni, kao i budući projekti zahtjevni su i složeni, kako u pripremi dokumentacije tako i u provedbi i implementaciji te od općinske uprave, moga tima i mene osobno iziskuju dodatan angažmana, znalački i dostojan pristup u korištenju i upravljanju općinskim resursima.

Svi projekti koji su u pripremi ili u provedbi, stavljaju Vas i razvoj svakog kutka naše zajednice u prvi plan, vodeći računa o zadovoljavanju potreba mještana, posebno najmlađih, poduzetnika i umirovljenika.

Naše djelovanje i postojanost,  ovdje znači prionuti i raditi za dobrobit cjelokupne općinske zajednici, tvoreći jedinstven mozaik truda, rada i uspjeha. Opstati i ostati na ognjištima naših najdražih, namjeravamo u našem prostoru graditi, stvarati, prepoznajući  potrebu svakog pojedinca, obitelji i poduzetnika.

Ono što smo zajednički učinili, temeljni je razlog zašto moramo i zajednički nastaviti dalje. To je naš izbor! Na raskrsnici, jedini mogući smjer.

Povjerenje i podrška žitelja Općine Kršan obvezuje, hrabri i motivira moju listu i mene da pružimo i maksimalno dajemo svoje stečeno iskustvo i znanje, da odgovorno ustrajemo zajedno u činjenju, u vremenu, prilika i izazova, koje je pred nama. Nećemo vas iznevjeriti jer mi 'Znamo i moremo!'“, poručio je Valdi Runko, kandidat za načelnika Općine Kršan i nositelj liste ze Općinsko vijeće Općine Kršan. (Tekst: Robi Selan, foto i video: Roberto Matković)

Valdi Runko

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najkomentiranije u zadnjih 7 dana

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SPREMAČ/SPREMAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SKLADIŠNI RADNIK/SKLADIŠNA RADNICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/KUHARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA