Na Dubrovi ove subote Mjeshalica Open Air

0

Kultni event u ovom djelu Istre, popularna MJESHALICA ove subote imat će svoje prvo OPEN AIR izdanje na labinskoj Dubrovi, prostoru za prave fešte generacija Labinjana.

MJESHALICA je autorski projekt dj NO NAME-a koji već godinama uveseljava publiku svojim mash up partiturama, pa je to na kraju uz glazbeni, pomalo i stand up događaj koje vole sve generacije Labinjana, ali i Istrijana.

Uvijek na takvim eventima bude odličan glazbeno scenski spektakl, pa ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta.

Zbog skraćenog radnog vremena do 04.00 sata, mole se svi da čim ranije dođu na event, a Dubrova svoja vrata otvara u 21 sat.

Karta se plaća direktno na ulazu i stoji simboličkih 20 kn.

Ulaz uz predočenje covid EU potvrde

Alter Ego je već na prošlom događanju dokazao da se može organizirati siguran event i ova pandemiska vremena. Ulaz na event biti će moguć uz predočenje covid EU potvrde koja se izdaje na HZJZ ili putem sustava e-građanin. Na ulazu se očitava QR kod i uz predočenje osobne iskaznice ulazi se na event. Za sve one koji nemaju COVID EU potvrdu, na ulazu su omogućeni brzi antigenski testovi od strane ovlaštenih osoba po cijeni od 30 kn. Brzi testovi biti će omogućeni već od 19.00 sati, pa se mole svi zainteresirani da ranije dođu obaviti testiranje, kako bi kasnije brže prošli proceduru ulaska na event.

Kako nam kažu iz Alter Ega, prilika za cjelonoćnu žurku na otvorenom će biti sve manje ovog ljeta, pa zasigurno ovu subotu treba dobro iskoristiti za vrhunsku zabavu na otvorenom.

Najnovije vijesti