Mjeshalica pozdrav ljetu u subotu na Dubrovi

0

Več treću godinu za redom manifestacija kojom se na neki način zaključuje ljeto na otvorenom na Labinštini je MJESHALICA POZDRAV LJETU, koja će se ove subote održati na Dubrovi.

Dobro da nam je Alter Ega, kažu naši čitatelji, jer se barem nešto većega dešavalo ovog ljeta na Labinštini.

Uistinu, nakon tri uspješna SAVE event događanja, pred nama je i četvrti, zaključni, manifestacija POZDRAV LJETU na kojoj je domaćin legendarni DJ NO NAME i njegovi prijatelji...

MJESHALICA je uistinu brand event koji privlači sve generacije ljudi iz Istre i Primorja i na kojoj se mogu čuti apsolutni svi glazbeni žanrovi, sve to naravno uz vrhunski sound i odličan ligh show.

Bojimo se da ovo nije samo posljednji event na otvorenom od ove sezone, nego i posljednji veći event ove godine s obzirom na iskustva od prijašnje sezone uz covid ograničenja.

Ulaz na event je moguć samo uz predočenje važećeg COVID pasa sa QR kodom, ili uz brzi test na ulazu koji se radi po subvencioniranoj cijeni od 30 kn već od 17.00 sati.

Naša je preporuka da svi koji to mogu, iskoriste ovu subotu za dobar provod do jutra uz legendarnu MJESHALICU na labinskoj Dubrovi.

Najnovije vijesti