u nedjelju humanitarni koncert

Ovog vikenda ulaznice za Kino Labin po promotivnim cijenama

0

Zimsko – proljetnu sezonu u Kinu Labin završavamo s pravom filmskom poslasticom za sve ljubitelje Zaca Efrona i trilerskog žanra. Potpaljivačica (Firestarter) nova je adaptacija filmskog trilera snimljenog prema romanu Stephena Kinga. Film je režirao Keith Thomas, dok su scenarij i glazbu radili Scott Teems i John Carpenter, poznati po doprinosu u filmskoj franšizi Halloween (Noć vještica), također za scenarij i glazbu.  Film prikazujemo petak i subotu s početkom u 20 sati (13. i 14.05.).

Djevojka s izvanrednim pirokinetičkim moćima pokušava zaštititi sebe i svoju obitelj od zlokobnih sila koje je žele zarobiti i kontrolirati. Više od desetljeća roditelji Andy (Zac Efron; Ekstremno opaki, šokantno zao i podli; Najveći šoumen) i Vicky (Sydney Lemmon; Strah od hodajućih mrtvaca, Sukcesija) su u bijegu te očajnički skrivaju svoju kćer Charlie (Ryan Kiera Armstrong; American Horror Story: Double Feature, The Tomorrow War) od korumpirane savezne agencije koja želi iskoristiti Charlijine posebne moći za izradu moćnog oružja za masovno uništenje.

Charlijinu moć pokreću ljutnja i bol, a njen otac Andy joj pomaže naučiti kontrolirati istu. Međutim, po navršavanju 11 godina Charlie se sve teže nosi s kontroliranjem moći vatre. Nakon jednog incidenta, obitelj i njihova tajna lokacija se razotkrivaju.

Subotu u 17.00 sati ponovno možete pogledati animirani film Loši momci. Pod mentorstvom arogantnog, ali jako slatkog zamorca Profesora Marmelata, Loši momci kreću u misiju uvjeriti svijet da su sada uzorni građani, a ne kriminalci. Pogledajte jesu li u tome uspjeli!

VAŽNO! Povodom posljednjeg vikenda prikazivanja filmova cijene ulaznica iznose 20 kn za sve projekcije i za sve kategorije gledatelja! Osobe sa invaliditetom kao i njihovi pratitelji ne plaćaju ulaz na kino projekcije. U nedjelju 15.05. s početkom u 19 sati održati će se humanitarni koncert Diega Zulijania i gostiju u sklopu humanitarne akcije „Potvrdimo humanost za Reu“ koju organizira udruga žena Mendula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

INŽENJER/KA NA GRADILIŠTU

Do: 07.05.2022.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 31.05.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A KUHAR/ICA

Do: 01.06.2022.

PREMANTURA, ISTARSKA ŽUPANIJA

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA