labinska škola rukometa

Rukometašice U12 i U14 pobjedom će osigurati prvo mjesto

0
ŽRK Rudar U12
ŽRK Rudar U12

Labinska škola rukometa ovoga vikenda igra puno utakmica.

RK Rudar Adria Oil U15 igra prijateljsku utakmicu na domaćem terenu

Ove subote u Labinu RK Rudar Adria Oil U15 odigrati će prijateljsku utakmicu protiv svojih vršnjaka iz Kaštelira MRK 28. April. Utakmica se igra u SC Franko Mileta s početkom u 11:00 sati. Bit će to prvi susret tih dviju ekipa budući da se RK Rudar Adria Oil natječe samo u državnoj ligi dok s druge strane MRK 28. April se natječe samo u Županijskoj ligi.

ŽRK Rudar U14 i U12 igraju na domaćem terenu 10. kolo ŽRL-a

Ove subote u Labinu će se odigrati 10. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji djevojčica U14 i U12 između ŽRK Rudar i ŽRK Umaga. Utakmice se igraju u SC Franko Mileta s početkom u 14:00 i 15:00 sati.

U kategoriji djevojčica U14 ŽRK Rudar se trenutno nalazi na 1. mjestu sa 12 bodova u 6 odigranih utakmica dok se s druge strane ŽRK Umag nalazi na 2. mjestu sa 10 osvojenih bodova u 5 odigranih utakmica. Pobjedom u subotu ŽRK Rudar bi osigurao 1. mjesto.

Ista situacija je i u kategoriji djevojčica U12 gdje također ŽRK Rudar drži 1. mjesto sa 12 osvojenih bodova u 6 odigranih utakmica dok se ŽRK Umag nalazi na 2. mjestu s 8 osvojenih bodova međutim s dvije utakmice manje od naših labudica. Isto tako pobjedom u subotu ŽRK Rudar U12 bi osigurao 1. mjesto.

ŽRK Rudar U14 putuje u Buzet u sklopu 8. kola ŽRL

Već u nedjelju ŽRK Rudar U14 očekuje još jedna utakmica Županijske rukometne lige, ovoga puta igra se zaostalo 8. kolo protiv RK Buzeta na gostovanju u Buzetu. Već smo spomenuli kako ŽRK Rudar U14 drži 1. mjesto a ovoga puta protivnik je nešto slabiji, RK Buzet se nalazi na 4. mjestu sa 4 osvojena boda u 5 odigranih utakmica.

RK Rudar Adria Oil U11 na domaćem terenu protiv MRK 28. Aprila

Ove subote u Labinu se igra 14. kolo Županijske rukometne lige između domaćina RK Rudar Adria Oil i gostiju iz Kaštelira MRK 28. Aprila.  Obje momčadi nalaze se u samom vrhu lige, MRK 28. April drži 1. mjesto sa 16 osvojenih bodova dok je RK Rudar Adria Oil na 2. mjestu sa 15 osvojenih bodova.

Kovarima u obzir dolazi samo pobjeda budući da bi u tom slučaju za 1 bod preskočili MRK 28. April koji je u prvom djelu sezone slavio protiv RK Rudar Adria Oil rezultatom 11-9. Pobjedom u subotu kovari bi preuzeli 1. mjesto te bi im do kraja prvenstva i potvrde 1. mjesta ostale 2 utakmice protiv nešto slabijih protivnika RK Buzeta i RK Arene Pula.

ŽRK Rudar U10 igra 12. kolo ŽRL-a na domaćem terenu

Ove subote u Labinu će se odigrati 12. kolo Županijske rukometne lige u mini rukometu između domaćina ŽRK Rudar i gostiju ŽRK Umaga. Utakmica se igra u maloj dvorani SC Franko Mileta s početkom u 14:00 sati.

RK Rudar Adria Oil na 8. međunarodnom turniru u mini rukometu u Čavlima

Ove subote u Čavlima se održava 8. po redu međunarodni turnir u mini rukometu u organizaciji Rukometnog kluba Čavle na kojem će nastupati i naša momčad RK Rudar Adira Oil U9. U konkurenciji 11 klubova RK Rudar Adria Oil nalazi se u skupini C u kojoj su još ŠR Karlovac, RK Črnomelj, RK Pećine, RK Gospić i Pallamano Oderzo.

Turnir počinje u 9:30 sati a organizator se potrudio uz sportske aktivnosti osigurati i dodatne zabavne sadržaje tako da će svi natjecatelji na raspolaganju imati tombolu i igru 6 škuja gdje će moći osvojiti brojene vrijedne nagrade.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa