akcija se nastavlja u sv. martinu

Nakon uplaćene dvije rate Davidu dostavljen Optune uređaj

0
David Mohorović
David Mohorović

Davidu Mohoroviću (33) iz Zagore, kojem je početkom godine dijagnosticiran maligni tumor na mozgu - glioblastom u poodmaklom stadiju, zahvaljujući humanitarnoj akciji Udruge Mendula dostavljen je „Optune“ uređaj.

Riječ je izuzetno skupom uređaju koji se postavlja na glavu, a funkcionira tako da uz pomoć elektromagnetskog zračenja suzbija razvoj i dijeljenje tumorskih stanica, čime će se Davidu omogućiti kvalitetniji nastavak liječenja kao dopuna standardnim procedurama.

Zahvaljujući Udruzi žena Sv.Nedelja Mandula i humanitarnoj akciji koja je pokrenuta koncem svibnja uspjelo se sakupiti 50.820 eura čime su uplaćene prve dvije rate. Iz Udruge Mendula zahvaljuju svima koji su poduprli ovu akciju te poručuju kako odlučno nastavljaju dalje jer  treba prikupiti preostali iznos do 167.000 eura.

Već 25. lipnja u Svetom Martinu, u organizaciji Omladine Svetog Martina i Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina, u sklopu akcije, organizira cjelodnevnu zabavu za sve uzraste. Sve posjetitelje očekuje svirka i bogata gastronomska ponuda. „Nastavimo zajedno širiti radost i brigu za druge. Budimo uz Davida i njegovu obitelj“, poručili su iz Udruge žena Sv. Nedelja „Mendula“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA