Gradska galerija Labin organizira likovnu radionicu za djecu

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Povodom zatvaranja izložbe zagrebačke umjetnice Ivane Vulić naziva "Mjeseci 3" Gradska galerija Labin organizira likovnu radionicu za djecu na temu izloženih radova u subotu 6. kolovoza s početkom u 10.00 sati.

Mjesec (onaj nebeski i naslikani)

U okviru Dječjeg kutka u prostoru galerije djeca su izražavala svoje kreativne sposobnosti i neke crteže posvetili Ivani Vulić i njezinoj aktualnoj izložbi „Mjeseci 3“, koja traje do 6. kolovoza. Upravo za sam kraj Galerija organizira dječju likovno-edukativnu radionicu, koja prati temu Ivanine izložbe. Na ovoj radionici naziva „Mjesec (onaj nebeski i naslikani)“ polaznici će se upoznati s prostorom galerije, umjetnošću, naučiti nešto (ili se podsjetiti) o Mjesecu kao nebeskom tijelu i bojama te se zajedno družiti uz slikanje i istraživanje Ivaninog slikarskog pristupa. Uz pribor i materijale, sudionici će dobiti i prateći edukativni materijal uz malu pitalicu, kako bi se i po završetku radionice mogli prisjetiti što su sve vidjeli i naučili.

Radionica je prilagođena djeci uzrasta od 4 do 10 godina, no dobrodošao je svatko željan opuštenog druženja i slobodnog kreativnog izražavanja. Radit će se u dvije grupe, djeca uzrasta od 4 - 7 godina te djeca od 7 - 10 godina.

Sudjelovanje je besplatno, a moguće je prijaviti se na e-adresu galerija@uciliste-labin.hr.

Trajanje radionice: 2 sata i 30 min

Voditeljica radionice: kustosica GGL Stephanie Peršić, povjesničarka umjetnosti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa