djeca od 4 do 14 godina

U Labinu otvoren Tinker Labs: laboratorij za male znanstvenike

1

Početkom nove školske godine su počele i izvanškolske aktivnosti u Labinu. Ove godine u Ulici Mate Blažina (odmah uz Antikvarijat udruge "Krilo Labina") otvorio se pravi mali znanstveni laboratorij STEAM aktivnosti za djecu, koji stvara pozitivno akademsko okruženje u kojem se podržavaju kreativnost, samopouzdanje i upornost djece.

Tinker Labs su posebno osmišljene radionice iz znanosti za djevojčice i dječake od 4 do 14 godina. Radionice su koncipirane kako bi obogatile i nadopunile dječje klasično obrazovanje. Cilj nije učiti djecu ono što moraju znati kako bi prošli standardizirane testove, već uključiti njihovu urođenu znatiželju i nadahnuti ih da propitkuju svijet oko sebe.

Radionicu vode educirane i certificirane učiteljice od strane Tinker Labs Hrvatska, Nermina Ahmetović Mešanović i učiteljica Karla Černjul. Više o aktivnostima radionice potražite ovdje ili putem društvenih mreža: https://www.facebook.com/tinkerlabslabin/ i https://www.instagram.com/tinkerlabs_labin/

Svi roditelji koji su zainteresirani za upis djeteta na besplatne ogledne sate za Tinker Tots i Tinker Town mogu to učiniti putem maila labin@tinkerlabs.hr, putem telefona 099 6599 407.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA