za godinu 2022.

Podnesite prijedloge za javna priznanja Općine Raša

0

Komisija za dodjelu priznanja Općinskog vijeća Općine Raša objavila je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Raša za 2022. godinu. Javni poziv je objavljen na oglasnoj ploči i web stranici Općine Raša 22. rujna.

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti vijećnici Općinskog vijeća Općine Raša, Općinska načelnica Općine Raša, Komisija za dodjelu priznanja Općine Raša te fizičke osobe s prebivalištem i pravne osobe sa sjedištem na području Općine Raša.

Prijedlozi s obrazloženjem dostavljaju se: zemaljskom poštom, na adresu: Općina Raša, Komisija za dodjelu priznanja, s naznakom „Za dodjelu javnog priznanja Općine Raša“; Raša, Trg Gustavo Pulitzer Finali 2, ili elektronskom poštom na e-mail: opcina-rasa@pu.t-com.hr u roku od deset dana od dana objave Javnog poziva na oglasnoj ploči.

Rok za podnošenje prijedloga po Javnom pozivu je do 3. listopada 2022. godine do 14 sati. Smatra se da je prijedlog dostavljen u roku ako je u naznačenom roku zaprimljen u Općini Raša, neovisno na koji način se dostavlja. Cjeloviti tekst Javnog poziva objavljen je na ovom linku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA