sporazum s gradom

Humanitarke Mendule skupljat će donacije za mamograf

1
Gradonačelnik s predstavnicama udruge Mendula
Gradonačelnik s predstavnicama udruge Mendula

Udruga žena Sv. Nedjelja „Mendula“ iz Nedešćine, potpisala je s Gradom Labinom Sporazum o suradnji na prikupljanju donacija za kupnju fiksnog mamografa za labinski Dom zdravlja čime, uz sve općine Labinštine i Udruge Liga protiv protiv raka Labin, postaje aktivni provoditelj svih aktivnosti u ovoj za sve žene prevažnoj akciji.

Članice Udruge žena Sv. Nedjelja „Mendula“ iz Nedešćine postale su promotorice humanosti i dobročinstva ne samo na Labinštini, već i diljem Hrvatske. Iza sebe imaju brojne uspješne humanitarne akcije u kojima su  bile potpora i pomoć potrebitima u njihovim najtežim životnim situacijama. Za svoj rad dobile su više priznanja i nagrada, a u ovoj godini uručena im je Državna nagrada za humanost te Zahvala Grada Labina.

Naime, Grad Labin je krajem mjeseca travnja na inicijativu Lige protiv raka otvorio poseban račun za prikupljanje sredstava za nabavku fiksnog mamografa, te je u međuvremenu provedeno više aktivnosti, a najveća je donacijska večera na Dubrovi sa našim iseljenicima.

„Članice Udruge žena Sv. Nedjelja Mendula uvijek su na pravom mjestu, tamo gdje ih najviše trebamo. Kad smo kretali s ovom pričom, važnu za zdravlje svih žena Labinštine, članice Mendule čitavo su ljeto beskromisno i sa ogromnim entuzijazmom uz sve dobre ljude Labinštine bile uz Davida. Čestitam im na uspješno završenoj akciji, u kojoj je bilo prevažno i vrijeme i sredstva za liječenje tako mladog čovjeka.  Od ovog trenutka nastavljamo zajednički, posvećeni nabavci fiksnog  mamografa za labinski Dom zdravlja, kao jedinstvenoj želji i  potrebi svih naših sugrađanki“, izjavio je Valter Glavičić nakon potpisivanja Sporazuma.

PODACI O ŽIRO RAČUNU:
Žiro račun:               GRAD LABIN – NABAVA MAMOGRAFA
IBAN:                       HR06 2340 0091 5111 8698 3
SWIFT CODE:         PBZGHR2X (za prekogranične uplate)
Banka:                     PBZ – Privredna banka Zagreb
Model:                      HR00
Poziv na broj:           OIB uplatitelja
Svrha:                      Uplata za nabavu mamografa

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa