24 nove stipendije

Općina Sveta Nedelja raspisala natječaj za stipendije

0

Općinska načelnica Općine Sveta Nedelja raspisala je 30. rujna natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima Općine Sveta Nedelja u školskoj/studijskoj 2022/2023. godini. Dodijeliti će se 24 nove stipendije i to:

8 stipendija učenicima
12 stipendija studentima prve godine studija (preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, stručnih te s njima izjednačenih studija u inozemstvu) i
4 stipendije studentima od druge do šeste godine studija te prve i druge godine diplomskog, specijalističkog diplomskog, stručnog te s njima izjednačenih studija u inozemstvu.

Mjesečna stipendija za učenike iznosi 500 kuna, a za studente 700 kuna.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i web stranici Općine Sveta Nedelja dana 30. rujna, a prijave s dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici, u roku od deset dana od dana objave natječaja odnosno zaključno do 10. listopada, na adresu: Općina Sveta Nedelja, Odbor za stipendije, Nedešćina 103, 52 231 Nedešćina. Tekst  Natječaja, obrazac prijave na Natječaj, te sve priloge koje je potrebno ispuniti i priložiti uz prijavu možete pronaći OVDJE.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA