ŽRK Rudar U14 upisale dvije pobjede i poraz

0

Ekipa ŽRK Rudar U14 proteklog je vikenda odigrala tri utakmice u sklopu Županijske rukometne lige i 1. HRL Regija 3. U subotu je gostovala u Umagu u sklopu 2. kola Županijske rukometne lige i pod vodstvom trenerice Adrijane Prosenjak cure su odigrale uobičajeno dobru utakmicu. Sve cure dobile su svoju priliku, odigrale čvrstu i jaku obranu što ih je dovelo do nove pobjede protiv domaćina ŽRK Umaga 20:13.

Dan kasnije je u Buzetu odigrano 2. kolo 1. HRL U14 regija 3 u sklopu kojeg su rukometašice ŽRK Rudar U14 odigrale dvije utakmice, protiv Sloge i Samobora, te upisale pobjedu i poraz.

„U prvoj utakmici pokazali smo sve svoje dobre strane, gustu i čvrstu obranu, brzi rukomet, raznovrsnost u napadu od šuteva izvana, proigravanja pivota, do brzih prolaza što nas je i dovelo do velike pobjede.“, izjavila je trenerica Natali Zahtila nakon uvjerljive pobjede protiv Sloge 25:7.

Nakon pobjede uslijedio je poraz od ekipe Samobora 16:13, trenerica Natali je ukratko objasnila razloge poraza. „U toj drugoj utakmici nismo uspjeli ponoviti dobru igru iz prve utakmice. Samobor je bio jak protivnik, a 5 promašenih sedmerca i puno tehničkih grešaka razlog su porazu. Čestitke curama na borbenosti i trudu jer su sve u svemu bile odlične.“

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa