hrvatski rukometni kup

Iako na začelju lige ipak prejaki za labinske rukometaše

0

Iako se RK Zamet nalazi na začelju premijer lige, za labinske rukometaše su bili prevelik zalogaj. Igrači Valtera Matoševića iznenađujuće dobro otvaraju utakmicu i u 14. minuti imaju +5 (9:4), nakon čega je uslijedio time-out gostujuće ekipe.

Trener RK Zamet Mateo Hrvatin budi svoje igrače, golman Viskić spušta roletu, te Zamećani u rasponu od deset minuta rade seriju 8:1, te tako mirno privode prvo poluvrijeme kraju rezultatom sa 14:18.

U drugom dijelu rukometašima Rudar Adria Oila pada koncentracija i snaga, dok Riječani pojačavaju tempo i svoju prednost sve do konačnih 28:37. U gostujućoj ekipi velike probleme radio je Pikec sa 10 golova, pratili su ga Perkov i Krstić sa po 5 pogodaka, dok su golmani sakupili 19 obrana od čega Viskić 16, a Palačković 3. momčadi Rudara najbolji strijelci bili su Bruno Derossi sa 6 i Mario Ratkajec sa 5 golova, a prigodu su dobili i neki mlađi igrači te su je dobro iskoristili, Lucian Derosi sa 4 i Mateo Matošević sa 2 gola.

Sljedeća utakmica po rasporedu za igrače RK Rudar Adria Oil je deveto kolo 1.HRL u Splitu gdje će Kovari odmjeriti snage sa ekipom RK Balić-Metličić 07. Utakmica je na rasporedu 26.11 u 15:45 sati u dvorani ŠC Gripe.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa