akcija za mamograf

Za svaku lopticu na jelki 1. maj će uplatiti 15 kuna

2
Foto: Roberto Matković
Foto: Roberto Matković

Do Božića nas dijeli mjesec dana. Sama pomisao o približavanju mjesecu prosinac, miluje nas posebnim osjećajima. Jer Božić je blagdan darivanja i brige o našim najbližima, ali i vrijeme kada se još snažnije budi želja da budemo bliski jedni s drugima, objavili su iz Grada Labina.

Vrijeme je za dobrotu, koju ovog Božića želimo nesebično iskazati svojom solidarnošću humanitarnoj akciji „Labinština Hoće“ koju je na inicijativu Lige protiv raka Labin,  Grad Labin zajedno sa općinama Labinšćine pokrenuo ovog proljeća.

Kao i prošlogodišnje „Vrijeme dobrote“, i ove prve adventske nedjelje, 27. studenog godine održati će se na labinskom markatu i trajati će do kraja božićno-novogodišnjih blagdana.

Grad Labin sa partnerom 1. Majem postaviti će božićnu jelku koju ćemo okititi zajedno s građanima. Svatko tko želi doprinijeti „Vremenu dobrote“, donijeti će svoju božićni ukras i samostalno ga postaviti na jelku. Ona će biti simbol zajedništva i htijenja za dobrim zdravljem, mirom i blagostanjem u godini pred nama, a svaki božićni ukras na zajedničkoj nam jelci, biti će dio nas i naše donacije za humanitarnu akciju.

1. maj Labin će za svaku lopticu uplatiti 15 kuna na poseban žiro račun kojeg je Grad Labin otvorio u Privrednoj banci Zagreb za nabavku fiksnog mamografa za Ispostavu labinskog Doma zdravlja „dr. Lino Peršić“.

"Pozivamo cijelu Labinštinu, sve naše sugrađane, ljude dobre volje, naše roditelje sa djecom da se, uključe u „Vrijeme dobrote“ kiteći našu zajedničku jelku. Koračajmo jedni uz druge i činimo dobro", objavili su iz Grada Labina.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA