Sv. Nedelja donijela Odluku o potpori učenicima sportašima

0

Općinska načelnica Općine Sveta Nedelja donijela je dana 25. studenoga Odluku o dodjeli financijske potpore učenicima - sportašima Općine Sveta Nedelja.

Općina Sveta Nedelja osigurati će da svi učenici - sportaši osnovnih i srednjih škola koji imaju prebivalište na području Općine Sveta Nedelja dobiju financijsku potporu u iznosu od  300 kuna u svrhu nabavke sportske opreme. Financijska potpora dijeliti će se u obliku vrijednosnih bonova.

Dana 25. studenoga raspisan je i Javni poziv za dodjelu financijske potpore učenicima - sportašima Općine Sveta Nedelja u 2022. godini.

Pravo podnošenja zahtjeva za dodjelu financijske potpore imaju učenici - sportaši koji se školuju u osnovnim i srednjim školama i koji ispunjavaju slijedeće uvjete: imaju prebivalište na području Općine Sveta Nedelja; članovi su sportskog kluba; u sportskom klubu tijekom cijele godine uredno i redovito obavljaju svoje sportske zadaće priprema i treninga te sudjeluju na natjecanjima.

Rok za dostavu zahtjeva je zaključno do 5. prosinca.

Zahtjevi se dostavljaju isključivo na obrascu koji se nalazi u prilogu Javnog poziva objavljenog na internetskoj stranici www.sv-nedelja.hr, a mogu se dobiti i u Općini Sveta Nedelja. Sve dodatne informacije moguće je dobiti u Općini Sveta Nedelja, osobnim dolaskom u uredovno radno vrijeme ili putem broja telefona 052 865 631. Tekst Javnog poziva i obrazac zahtjeva nalaze se na ovoj poveznici.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa