RK Rudar Adria Oil U15 upisao 2 poraza na gostovanju u Puli

0

U subotu 3.12. u Puli je odigrano 6. kolo 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg je RK Rudar Adria Oil U15 odigrao dvije utakmice. U prvoj utakmici protiv RK Poreča dečki su odigrali dobru utakmicu međutim na kraju su ipak poraženi rezultatom 20-18.

„Pristup na zavidnoj razini, no realizacija nas je koštala. U pojedinim situacijama smo izgubili koncentraciju, ne zabiješ pa primiš i iz +2 odeš u -2 u minuti-dvije. Sve skupa, jako dobro. Nadam se da drugi put će biti povoljniji rezultat za nas.“ Izjavio je trener Inko Banović.

U drugoj utakmici protiv RK Umaga ponovno poraz, ovog puta rezultatom 24-22, ali trener Banović ne nije zadovoljan igrom kao i u prvoj utakmici unatoč porazu te je izjavio: „Teško podcjenjivanje, bez volje i želje, prebacivanje odgovornosti na najmlađe i kombinacija svega toga rezultirala porazom od dvostruko slabije ekipe. Obrana nije dala ništa, tako da nismo mogli ni tražiti više od naših golmana. Čestitke Umažanima i treneru koji su došli sa 7 igrača i pobijedili nas, zasluženo!“

S ova dva poraza dečki su propustili priliku zadržati se u vrhu tablice, međutim ima još vremena za popraviti situaciju i uhvatiti mjesto za playoff. Trenutno se nalaze na 9. mjestu sa 8 bodova u samo 6 odigranih utakmica.

ŽRK Rudar U14 poražene na gostovanju u Buzetu

U nedjelju 4.12. ŽRK Rudar U14 je gostovao u Buzetu u sklopu 3. kola 1. HRL regija 3. Cure su odigrale dvije utakmice te u obje utakmice upisale poraz. U prvoj utakmici protiv ŽRK Udarnika izgubile su rezultatom 20:17, a komentar na utakmicu dala nam je trenerica Natali Zahtila, „Cure su kao i inače bile borbene, odigrale su obranu i napad kako je trebalo ali jednostavno koštalo nas je previše promašenih penala i tehničkih pogreška tako da rezultat nije moga biti drugačiji.“

U drugoj utakmici ŽRK Rudar je upisao još veći poraz od ekipe ŽRK Zelina rezultatom 19:11. „Ulazak u utakmicu bio je dobar, držali smo se prvo poluvreme u egalu ali u drugom poluvremenu nas nije bilo. Nedostatak koncentracije i snage bio je samo vjetar u leda igračicama Zeline koje su brzim golovima kaznile svaku nasu pogrešku.“ Izjavila je trenerica Natali.

ŽRK Rudar se trenutno nalazi u sredini tablice na 7. mjestu sa 4 osvojena boda u 5 odigranih utakmica.

ŽRK Rudar U12 nastavlja pobjednički niz na gostovanju u Karlovcu

U nedjelju 4.12. u Karlovcu je odigrano 4. kolo 1. HRL regija 3 u kategoriji djevojčica U12. ŽRK Rudar je upisao dvije visoke pobjede čime su i dalje neporažene u ligi. U prvoj utakmici protiv Ogulina cure su pobijedile rezultatom 21:12.

„Utakmicu protiv Ogulina počeli smo malo uspavano. Prihvatili smo njihov način igre i to nismo bili mi. U drugom poluvremenu cure su se trgnule, ostvarile veliku prednost tako da su i mlađe igračice mogle igrati. U sljedećoj utakmici protiv Karlovca bili smo još bolji čemu govori i visoka pobjeda od 20 razlike. Sve u svemu pohvala curama na odlično odrađenom vikendu.“ Izjavila je trenerica Maja Stojković.

S ovim pobjedama ŽRK Rudar je učvrstio 1. mjesto sa 14 bodova dok su s 2 boda manje na drugom mjestu Sesvete, zatim Dugo Selo 55.

RK Rudar Adria Oil U11 nastavlja s visokim pobjedama u državnoj ligi

Ove nedjelje u Labinu je odigrano 4. kolo 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg su nam u goste došli RK Arba i RK Gospić. Dečki su nastavili pobjednički niz pobijedivši u obje utakmice visokim rezultatom. U prvoj utakmici protiv Gospića bili su bolji rezultatom 21:11 dok je u drugoj utakmici protiv Arbe rezultat bio još uvjerljiviji 24:6.

“Pohvalio bi sam pristup i zalaganje u obje utakmice, odigrali su ono šta smo se i dogovorili na treninzima. Drago mi je da su dečki od samog početka igrali ozbiljno što nam je omogućilo da se rezultatski odvojimo u ranoj fazi tako da su priliku dobili i mlađi igrači.” izjavio je trener Tomislav Stubičar.

RK Rudar Adria Oil ovim je pobjedama preuzeo 1. mjesto na tablici s ukupno 12 bodova, dok se na drugom mjestu sa bodom manje nalazi RK Sedmerac Karlovac.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa