STARTAO NOVI PORTAL ISTRAZI.INFO

Istraži evente u Istri: saznajte sve o događajima u Istri!

0

Izdavačka tvrtka Istarski portal, koja među ostalim izdaje ovaj portal, s partnerima je pokrenula jedinstveni vodič za sva događanja u Istri – Istraži evente u Istri, na domeni istrazi.info.

Projekt je tek u povojima, pa će nam dobro doći pomoć organizatora raznih manifestacija, izložbi, koncerata i sličnih događanja da nam šalju najave za svoje evente.

Ideja je da čitatelji, prije svega iz Istre, ali i šire, na jednom mjestu imaju pregled svih događanja u Istri. Glavni alat za to je tražilica, koja se nalazi na naslovnoj stranici, a pretraživanje je moguće po općini ili gradu, vremenu i vrsti događaja.

Nažalost, u bazi još nemamo puno događanja, ali kada projekt saživi, onaj tko radi nečega u određeni dan odlazi u neku istarsku općinu ili grad, nakon ubacivanja tog grada ili općine u tražilicu, stranica će mu izbaciti sve evente koji će se toga dana događati u tom gradu ili općini.

Također, ako želite određenog dana negdje izaći, ubacivanjem tog datuma u tražilicu, pokazat će vam sve sva događanja po gradovima ili općinama toga dana.

Ako želite otići na koncert, u tražilicu u rubrici Odaberi vrstu eventa upisat ćete – koncerti.

Naravno, stranica je tek startala, pa još jednom pozivamo organizatore svih manifestacija da nam podatke o njima šalju na: nenad@istarski.hr 

Najave događanja objavljujemo besplatno. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa