LABINŠTINA HOĆE

Nastavak akcije za mamograf na labinskom trgu i u Sv. Martinu

0

Udruga žena Sv. Nedelja "Mendula", i ove subote, 10. prosinca u sklopu humanitarne akcije "Labinština hoće! za mamograf", koju provodi pod pokroviteljstvom Grada Labin, Općine Sveta Nedelja, Općina Pićan, Općina Kršan i Općine Raša, organizira i sudjeluje na dva događaja.

Članice Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina sutra će od 9 do 11 sati na Trgu Labinskih rudara nuditi prigodne blagdanske ukrase i ručne radove izrađene na kreativnoj radionici „Kreiraj i volontiraj“ koju organizira Udruga "Mendula". Istoga dana, u Svetom Martinu od 17:30 sati nadalje, Udruga „Mendula" humanitarnom prodajom fritula i pića sudjeluje na zabavi za najmlađe "Advent u Svetoj Nedelji" u organizaciji Općine Sveta Nedelja i Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja.

Zajedničkoj humanitarnoj akciji za mamograf priključio se i Noel Miletić, vlasnik Dual photography - Stories by Noel, kojemu se ovim putem zahvaljujemo, jer će sav prihod od blagdanskog fotografiranja biti namijenjen za nabavu mamografa.

Pozivamo vas da svojim dolaskom i donacijama podržite humanitarnu akciju za sve naše žene Labinštine. "LABINŠTINA HOĆE! za mamograf" ide dalje! Dokažimo da zajedno možemo i hoćemo činiti čuda, objavili su iz Mendule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa