Općina Sv. Nedelja donirala nove laptope školi u Svetom Martinu

0
U školi u Sv. Martinu
U školi u Sv. Martinu

U Područnoj školi Sveti Martin OŠ 'Vitomir Širola-Pajo' Nedešćina 18. siječnja upriličena je primopredaja donacije opreme čiju je nabavku financirala Općina Sv. Nedelja u iznosu od 20.000 kuna.

Donacijom je nabavljeno pet prijenosnih računala, 'miševi' i torbe za potrebe nastave informatike za školu u Svetom Martinu. Primopredaji su nazočile načelnica općine Irene Franković, pročelnica Andrea Rajković, Klara Švraka, ravnateljica škole te učenici i učitelji škole.

Ravnateljica je u ime svih učenika i učitelja zahvalila načelnici i Općini na izdašnoj donaciji čime će se poboljšati uvjeti za izvođenje nastave informatike u područnoj školi u Svetom Martinu koju pohađa 40 učenika.

Irene Franković je istaknula kako je Općini Sveta Nedelja odgoj i obrazovanje jedan od prioriteta, a donacija školi postala je tradicija koja će se nastaviti.

„Osim donacije, Općina Sv. Nedelja sufinancira od ove školske godine tri produžena boravka, nagrađuju se najbolji učenici te je uvela i sportske stipendije u vidu bona u naravi za nabavku sportske opreme, obzirom da se veliki broj mladih bavi raznim sportovima. Naravno, svih nas zajedno veseli i skorašnja obnova Područne škole Sveti Martin, financirana od strane Istarske županije te se vidimo sljedeće školske godine u novom ruhu“, rekla je načelnica Franković.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA