Rabac bio domaćin Istarske zimske lige u trčanju: trčala i djeca

0
Star glavne utrke
Star glavne utrke

U Rapcu je 22. siječnja održano 6. kolo Istarske zimske lige u trčanju Powered by Plava Laguna. Trčalo se u turističkom naselju Girandela. Po hladnom vremenu i orkanskoj buri odazvalo se najizdržljivih gotovo tristo trkača i trkačica u glavnoj i dječjoj utrci.

U dječjoj utrci u kategoriji predškolske dobi na stazi dužine 300 metara kod dječaka prvo mjesto osvojio je Alan Kiršić, drugo Teo Štifanić i treće Matej Čus. Kod djevojčica u istoj kategorija 1. mjesto osvojila je Dora Poropat, drugo Lana Načinović i treće Minela Mehmedo.

U kategoriji od 1-4. razreda dužine 600 metara kod dječaka 1. mjesto osvojio je Filip Bilić, drugo Mateo Vale, a treće Oliver Poropat. Kod djevojčica prva je bila Elene Vojniković, druga Emma Peršić i treća Mattea Martinčić.

U kategoriji od 5.-8 razreda staza dužine 1000 metara kod dječaka 1. mjesto osvojio je Juraj Ćus, a kod djevojčica u istoj kategoriji prva je bila Ani Čupić, druga Ani Poldrugovac i treća Iskra Sinković.

U glavnoj utrci na stazi dužine 5.900 metara u jakoj konkurenciji kod muškaraca prva trojica članovi su SRK Runing Foks, a prvo mjesto s vremenom od 20 minuta i 15 sekundi osvojio je Edi Pašić, drugo Matija LIsec, a treće Ivan Diklić. Na četvrtom mjestu plasirao se odlični domaći predstavnik Luka Paliska.

Kod žena na istoj stazi prva je u vremenu od 21 minute i 48 sekundi na cilj stigla Lucija Krkoč, druga Anja Mikuž i treća Syu Poropat.

Utrku je po teškim vremenskim uvjetima uspješno organizirao Triatlon klub Albona Extreme uz potporu Turističke zajednice Grada Labina, Valamar Riviere i Sportske zajednice Grada Labina.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA