Valfresco Direkt – maksimalna fleksibilnost dostave

0

Zadovoljstvo naših kupaca nam je na prvom mjestu i iz tog razloga pobrinuli smo osigurati svojim kupcima maksimalnu fleksibilnost u dostavi.

Valfresco Direkt Valamarova je online trgovina u kojoj ćete pronaći svježe i domaće proizvode lokalnih proizvođača, gotova i polugotova jela pripremljena po tradicionalnim recepturama iz Valfresco kužine te razne potrepštine koje se inače kupuju u marketu. Uz jednostavno i sigurno naručivanje odaberite između opcija dostave u više termina, beskontaktne dostave ili pak preuzimanja narudžbi na Valfresco Direkt Takeaway punktu u Labinu.

Na području Labinštine dostupna je i dostava na isti dan. Ako naručujete na poštanski broj grada Labina (52220) ili Rapca (52221) sve proizvode s oznakom plavog kamiončića možete dobiti isti dan. Uz selektirana gotova i polugotova jela dostava za isti dan od sada je moguća i za gotovo cjelokupni asortiman proizvoda iz marketa. Narudžbe se zaprimaju svakim danom do 17:59, a dostava je moguća do 20:00. Za narudžbe koje se dostavljaju isti dan dostava je besplatna već za kupovine iznad 6,60 € (49,73 HRK).

Dodatne informacije o ovim uslugama potražite na našim službenim web stranicama www.valfresco.com

Valfresco direkt – domaće i svježe direktno u vaš dom.

Najnovije vijesti