Prijem u Gradu Labinu

Nova voditeljica Doma zdravlja i njeni šefovi kod Glavičića

5
Valter Glavičić, Eni Modrušan, Tamara Fable Karlić, Gordana Antić i Manuel Runić
Valter Glavičić, Eni Modrušan, Tamara Fable Karlić, Gordana Antić i Manuel Runić

Gradonačelnik Labina Valter Glavičić i predsjednica Gradskog vijeća Eni Modrušan 31. siječnja su u prostorijama Grada Labina održali prijem za novu voditeljicu labinske ispostave Doma zdravlja, Tamaru Fable Karlić.

Bila je to i prilika za prvi radni sastanak na kojem su uz novu voditeljicu labinske ispostave Doma zdravlja prisustvovali i županijska pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Gordana Antić te ravnatelj Istarskih domova zdravlja Manuel Runić.

Na samom uvodu gradonačelnik Glavičić zaželio je puno uspjeha u radu novoj voditeljici labinske ispostave te istaknuo kako se raduje kvalitetnoj suradnji.

„Osim samog prijema, bila je ovo i prilika da odradimo potreban sastanak po više tema, a prva od njih bila je i skora nabavka stacionarnog mamografa za što je svaki stanovnik naše Labinštine prošle godine uložio djelić sebe. Razgovarali smo i o drugim temama, prije svega tu mislim na to da je ovom hvalevrijednom akcijom za kupnju mamografa skupljen značajan iznos te nakon što kao Grad odradimo nabavu za mamograf i doniramo ga Domu zdravlja, ostat će još značajna količina novaca na računu koji je bio namijenjen ovoj svrsi. S obzirom na to da mi kao Grad ne upravljamo i nismo vlasnici Doma zdravlja, današnjim sastankom željeli smo s predstavnicima vlasnika, odnosno upravitelja vidjeti koje su mogućnosti da se taj višak sredstava uloži upravo u uređenje nekog dijela te zgrade ili nešto drugo što je od potrebe labinskom zdravstvu. Vjerujemo kako su svi naši donatori zaslužili da se sva ova sredstva ulože upravo u labinsko zdravstvo.“ – istaknuo je nakon održanog sastanka Valter Glavičić.

Gradonačelnik Labina i nova voditeljica labinskog Doma zdravlja

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa