Općina Pićan poziva stipendiste na sudjelovanje u manifestacijama

0
Edi Maružin na Petivini u Pićnu prošlog ljeta (foto: Kristian Stepčić Reisman)
Edi Maružin na Petivini u Pićnu prošlog ljeta (foto: Kristian Stepčić Reisman)

Na temelju Pravilnika o stipendiranju Općine Pićan stipendisti imaju mogućnost sudjelovanja u organizaciji i provedbi Općinskih manifestacija i drugih aktivnosti.

Stipendisti su obvezni odazvati se na poziv Općine za sudjelovanje u organizaciji i provedbi Općinskih manifestacija i drugih aktivnosti najmanje jednom godišnje, osim iz posebno opravdanih razloga koje utvrđuje Komisija na temelju zahtjeva i izjave stipendista.

Jedinstveni upravni odjel Općine objavljuje popis manifestacija i aktivnosti Općine u tijeku godine, za koje stipendisti mogu iskazati svoj interes, te odabire stipendiste koje će angažirati za rad na temelju stvarnih potreba, te stoga nije obvezan odabrati i angažirati sve prijavljene stipendiste.

Stipendist i Općinski načelnik će sklopiti ugovor za rad u organizaciji i provedbi Općinskih manifestacija i drugih aktivnosti, kojim će biti utvrđena prava i obveze ugovornih strana, kao i iznos naknade za obavljeni posao. Ukoliko stipendist ne iskaže svoj interes niti jednom tijekom godine temeljem javnog poziva Općine, gubi pravo na isplatu posljednje dvije stipendije sljedeće kalendarske godine (tj. za svibanj i lipanj sljedeće godine).

Slijedom navedenoga, objavljuje se popis manifestacija za koje stipendisti mogu iskazati svoj interes za rad:

PETIVINA 03. lipnja 2023. u Pićnu
LEGENDFEST 29. i/ili 30. srpnja 2023. u Pićnu
ROKOVA 14. kolovoza 2023. u Pićnu
BORTULJA 25. kolovoza 2023. u Tupljaku
SMOTRA MASLINOVOG ULJA ISTOČNE ISTRE 25. studenoga 2023. u Sv. Katarini
ADVENT 16. prosinca 2023. u Pićnu ili Sv. Katarini.

Općina zadržava pravo izmjene i/ili dopune ovog popisa manifestacija. Svoje prijave (ispunjene obrasce) možete slati na e-mail martina.bilic@pican.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa