'Turopoljska frka'

Nola Fornažar i Kristiano Mariano zlatni u Velikoj Gorici

0

Judo klub METO Labin nastupio je 18. ožujka u Velikoj Gorici na Međunarodnom turniru Turopoljska frka. Na natjecanju je nastupilo 40 klubova sa 492 natjecatelja.  

METO Labin nastupio je sa 14 članova uzrasta U10, U12, U14.

U uzrastu djevojčica U14 rođene 2010 i 2011 godine u kategoriji do 36 kg Nola Fornažar sa tri pobjede osvojila je prvo mjesto i zlatno odličje. U kategoriji do 52 kg sa dvije pobjede i dva poraza Ajla Šahdanović osvojila je 5. mjesto, dok je do 44 kg Alina Ćatović osvojila 7. mjesto. U kategoriji dječaka +66 kg Kristiano Mariano sa 3 pobjede osvaja zlatnu medalju dok u istoj kategoriji Novak Potpara osvaja 7. mjesto.

U uzrastu dječaka U10 rođenih 2014 i 2015 godine u kategoriji limača do 38 kg Mateo Čekada sa dvije pobjede i dva poraza osvaja 5. mjesto. Na natjecanju su još nastupali ali bez plasmana Doren i Logan Jakovčić, Martin Dobrić, Ivan Škropeta, Noa Buršić, Lucija Šverko, Stojić Viktorija i Paola Gergorić.

"Hvala svim roditeljima u klubu na podršci", objavili su iz Kluba. Natjecatelje su vodili treneri Denis i Dino Alićajić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa