Ena Arapović treća na Otvorenom prvenstvu Rapca

0

U Rapcu je u organizaciji TK Rabac 20. ožujka održano Otvoreno prvenstvo Rapca do 8 i 10 godina na kojem je nastupilo pedesetak djece. Iz rabačkog kluba sjajna je bila Ena Arapović koja je osvojila 3.mjesto u zlatnoj skupini, dok je kod dječaka Luka Baznik osvojio 1.mjesto srebrne skupine. 

Na turniru su nastupili Roko Černeka u konkurenciji dječaka (brončana skupina), dok se kod cura Ivona Miletić plasirala u srebrnu skupinu, Luna Škopac u brončanu i Natali Glavičić u zelenu skupinu. Pobjednici turnira bili su Marko Janković (TK Kvarner) kod dječaka, a kod djevojčica Lea Bertos (TK Kastav).

U konkurenciji djece do 8 godina svoje prve turnirske korake ostvarili su Nina Vuletović i Karin Černeka (obje srebrne). Turnir je uspješno organizirao TK Rabac na čelu sa trenerom Bojanom Baznikom.

Ovog vikenda održano je OP Rukavca do 14 godina na kojem je iz ovog klupa nastupilo petero natjecatelja. Najbolji rezultat ostvarila je Viktoria Hrvatin koja je osvojila 3. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji i 1.mjesto u konkurenciji parova zajedno sa Lucijom Cerović iz TK Kvarner. Svoj nastup u kvalifikacijskim grupama završili su Ameli Biletić, Emili Stanić i Zoi Tenčić kod djevojčica, te Jakov Vozila kod dječaka.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa