Nije to bio vikend za pamćenje za mlade nogometaše Rudara

0

Nije to bio vikend za pamćenje. Iz četiri susreta niti jedna pobjeda. Kao i obično, subotnjim, jutarnjim utakmicama u Kostreni, vikend su “otvorile” momčadi NK Rudara U13 i U15. U srazu s nogometašima NK Pomorac 1921 navedene momčadi ostvarile su remi i poraz.

Mlađi pioniri su ponovno bili nekompletni, ali su realno izgubili od boljeg protivnika. Rezultat 4:0. Suprotno je bilo u drugoj utakmici, srazu istih klubova, ali u kategoriji pionira. 'Rudari' su stvorili sedam, osam odličnih prilika, ali su uspjeli samo dva puta svladati domaćeg vratara što je bilo dovoljno za remi.

Strijelci za pionire bili su Griparić i Golja. Nedjelja popodne na Gradskom stadionu u Labinu bila je rezervirana za kadete i juniore. Jedni i drugi su na kraju susreta morali čestitati  Riječanima, odnosno Hreljanima. Kadeti Rudara su pružili odličan otpor nogometašima HNK Rijeke koji su dominirali u posjedu, ali su naši dečki uz malo sportske sreće  mogli do boda. U porazu od 2:1 , jedini strijelac za momčad Labina bio je Demi Seo Salihović.

Dosta neugodan poraz doživjela je juniorska momčad. Nekako se činilo da su dečki ušli u utakmicu “lako ćemo”, jer je momčad Naprijeda posljednja na tablici pa se očekivala laka utakmica i pobjeda. Nažalost, nije bilo tako. Momčad Naprijeda je kažnjavala svaku pogrešku, imala i puno sreće, a dečki su promašili nekoliko zicera, te su samo jednom uspjeli savladati gostujućeg vratara. Konačan rezultat je 5:1. Jedini zgoditak postigao je Paolo Juričić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa