Uspomene i prijedlozi na Vijeću Sv. Nedelje

Miljenko Vidić, sportski djelatnik Labinštine 1989. godine

2
Miljenko Vidić
Miljenko Vidić

Jeste li znali da je Miljenko Vidić proglašen sportskim djelatnikom Labinštine za 1989. godinu? Proglašenje je održano u hotelu Mimosa u Rapcu.

Vidić je to spomenuo na sjednici Općinskog vijeća Općine Sv. Nedjelja 29. ožujka kao lijepu uspomenu na koju je i danas ponosan, ali je ujedno i ogorčen što današnji sportaši u općini nemaju prilike dobiti priznanje za svoj rad budući da se sportaši godine proglašavaju samo za područje Grada Labina.

„Predlažem da načelnice i načelnici općina na koordinaciji s gradonačelnikom razmotre mogućnost proglašavanja sportaša godine za cijelu Labinštinu. Proglašenje bi se trebalo održati svake godine u drugoj općini ili u gradu“, kazao je Vidić.

Načelnica Irene Franković prihvatila je prijedlog i podsjetila ga da je upravo na njegov prijedlog nekoliko uspješnih mladih sportaša nagrađeno u povodu Dana Općine.

„Ako ništa drugo, mi na taj način valoriziramo i nagrađujemo one koji su se istaknuli u sportu. Ali, hvala na prijedlogu“, rekla je Franković. (Tekst i foto: Robi Selan)

Irene Franković

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa