Redovna skupština istarskog Saveza za sportski ribolov

Ribolovcima s Labinštine nekoliko županijskih priznanja

0

Savez za sportski ribolov na moru Istarske županije održao je 25. ožujka svoju redovnu godišnju skupštinu u kojoj su podneseni izvještaj o radu i financije te prihvaćeni planovi za 2023.

Za postignute sportske rezultate dodijeljena su priznanja najuspješnijim sportašima u pojedinim kategorijama. Za U-16 štap obala priznanje je dobio Fran Baćac (Galeb Raša), nagradu U-21 štap obala/brodica, Toni Linč (Uljanik Pula). Među seniorkama štap obala priznanje je dobila Višnjica Bakija (Plomin), a seniorima David Pinezić (Meduza Rovinj). Priznanje Masters +55 je dobio Boris Jelenić (Zubatac Poreč). Za podvodni ribolov Sandi Imbrišić (Marlera Ližnjan), Big game Aljoša Selovini, Marko Karlić i Luciano Skomeršić.

Dodijeljene su i nagrade po kategorijama za najuspješnije Udruge: udičari GALEB – Raša, podvodni ribolov Marlera Ližnjan i Big-game: 4 TUNA – Pula.  

Posebna  priznanja dodijeljena su Željku Kiršiću za najuspješni sudac za udičare, Ivanu Košuti za najuspješniji za sudac za podvodni ribolov te Elvisu Baraku u kategoriji - najuspješniji trener.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa