Sudionici Kvarnerske rivijere posjetili Grad Labin

0

Povodom održavanja 66. po redu Omladinskog nogometnog turnira Kvarnerska rivijera u Labinu, zamjenica gradonačelnika Grada Labina Federika Mohorović Čekada  i tajnik Sportske zajednice Grada Labina, Siniša Verbanac održali su 6. lipnja prijem za sudionike labinske skupine.

Prijemu su nazočili predstavnici GNK Dinamo Zagreb Ante Kolak i Ivan Halambček, FC Venezia, Luca Lazzaro, SK Sturm Graz Rasim Memić te u ime organizatora HNK Rijeke Igor Močinić. Nogometni klub Rudar predstavljali su predsjednik Sandi Dobrić i tajnik Dario Milevoj.

Kvarnerska rivijera je jedan od najstarijih nogometnih turnira u ovom dijelu Europe i predstavlja izuzetno iskustvo mladim nogometašima kojima je to dobra prigoda da se afirmiraju i odmjere snage s nekim od predstavnika najjačih europskih klubova. Vrlo malo omladinskih nogometnih turnira se može podičiti tradicijom održavanja od 69 godina.

Upravo Labin je uz Rijeku domaćin „Kvarnerske rivijere“ s najdužom tradicijom. Na turniru su u Labinu tijekom godina igrali brojni mladi igrači koji su kasnije postigli izvanredne sportske karijere igrajući za najpoznatije svjetske klubove.

Zamjenica gradonačelnika Grada Labina Federika Mohorović iskazala je zadovoljstvo jer je Labin dugih 66 godina domaćin jedne skupine turnira koji sve obogaćuje, a čija je ljepota u okupljanju mladih sportaša.

Istaknula je važnost ovog turnira, budući da se na taj način promovira sport među mladima. Sudionicima je zaželjela puno uspjeha na turniru i sportske sreće te dobar rezultat. Istim su se željama priključili Siniša Verbanac, tajnik Sportske zajednice Grada Labina i Sandi Dobrić, predsjednik NK Rudara, dok su se gosti zahvalili na gostoprimstvu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa