Prijavite vaše najmlađe u školu jedrenja kluba Kvarner

0

Jedriličarski klub Kvarner iz Rapca poziva roditelje da prijave svoje najmlađe u školu jedrenja za djecu. "Optimist" je idealna jedrilica za obuku dječaka i djevojčica do 14 godina starosti. Njen oblik, oprema i svojstva pri jedrenju garancija su sigurnosti - Optimist je nepotopiv! Naravno, iskusni jedriličari Kvarnera uvijek čamcem prate djecu i paze za njihovu sigurnost.

"Pokazat ćemo i objasniti sve što treba znati o jedrilici, jedrenju, vjetru i moru, a u to ćemo na primjeren način uklopiti i nužnu teoriju. Naša ljetna škola jedrenja temelj je svakog daljnjeg svladavanja ove lijepe vještine.", poručuju iz Kluba.

PREDUVJETI ZA UPIS DJECE
Dob od 7 do 14 godina
Da su solidni plivači

TERMINI ODRŽAVANJA
1. Termin 03.07. - 16.07.2023. , dogovor 02.07.2023. , 18:00 u prostorijama  kluba
2. Termin 31.07. - 13.08.2023., dogovor 30.07.2022. , 18:00 u prostorijama  kluba

TRAJANJE
2 tjedna, radnim danom

O TEČAJU
Igrati se, naučiti jedriti i pri tome uživati u ljetu osnovna je ideja škole jedrenja.
Ljetni praznici s vršnjacima, mnogo zabave u veselom okruženju zajedničkog učenja kroz igru, mnogo sunca i mora - to je ono što djeci nude ljetni tečajevi jedrenja.

PROGRAM
Upoznavanje s jedrilicom klase Optimist, sigurnost na moru, opremanje jedrilice klase Optimist, porinuće i ukrcavanje u jedrilicu, čvorovi, jedrenje s vjetrom u bok, prevrtanje i ispravljanje jedrilice, jedrenje s vjetrom u pramac, letanje, jedrenje s vjetrom u krmu i kruženje.

Ponavljači i rekreativci bit će u posebnoj grupi u dogovoru sa instruktorom. Kontakt za upis i info: Paolo 095 915 5335,  jkkvarner.rabac@gmail.com

Sve što je Vašem djetetu potrebnu su kupaće gaćice/kupaći kostim, udobna majica s dugim rukavima, kratke hlače i obuća koja se može smočiti. Nikako ne smijete zaboraviti kapu i zaštitu protiv sunca, a djeci koja nose naočale potrebna je i uzica za naočale. Prsluke za spašavanje osigurava klub.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa