ŽRK RUDAR

U nedjelju novi težak izazov za Labudice

0
Diego Datos i Labudice dočekuju Dalmatinku
Diego Datos i Labudice dočekuju Dalmatinku

Rukometašice Rudara u nedjelju od 19,30 sati na parketu SC Franko Mileta igraju utakmicu 24. kola Prve HRL protiv Dalmatinke iz Ploča. Još je jedna to u nizu važnih utakmica za Labudice kojima bi dva nova boda donijela toliko željeni pomak prema sredini ljestvice. Nakon velike pobjede nad Zrinskim, motiva ne manjka.  

- Dalamtinka je u nizu od devet utakmica bez poraza. Taj podatak najbolje govori o njihovoj kvaliteti. Odlična je to ekipa s velikim brojem igračica iste kvalitete i odlično vođene od trenera Jerkovića kojeg ne treba posebno predstavljati. Teška će to biti utakmica za nas, kako fizički tako i psihološki. Iz kola u kolo imamo utakmice u kojima nešto moramo i taj pritisak nije lako izdržati. Vjerujem u svoje djevojke, izdržale su do sada već puno toga pa ne sumnjam da će izdržati i taj pritisak, izvući i zadnje atome snage te odigrati odličnu utakmicu i pokušati osvojiti bodove od možda i presudne važnosti za ostanak u prvoligaškom društvu. Prednost je u tome što nam je ova utakmica važna, ali još uvijek nije presudna za opstanak, rekao je trener rukometašica Rudara Diego Datos.

Podrška s tribina vrlo je važna i Labudice računaju na pomoć u još jednoj važnoj utakmici. (Pripremila: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa