PRVA HRL RUKOMETAŠICA

Disciplinirano i odgovorno protiv treće ekipe lige

0
Anastasija Malić
Anastasija Malić

Rukometašice Rudara u srijedu s početkom u 20 sati igraju protiv Zrinskog utakmicu 22. prvenstvenog kola Prve HRL na parketu SC Franko Mileta. Labudice Zrinski dočekuju nakon četiri uzastopna poraza i bodovi protiv ekipe iz Čakovca bi jako dobro došli u borbi za bijeg u sigurnu zonu.

- U posljednje dvije utakmice ostali smo poprilično dužni s našim izvedbama prvenstveno sebi, a onda i našim simpatizerima. Zrinski je čvrsta i kvalitetna ekipa predvođena Selenom Milošević. Treća su ekipa lige i to dovoljno govori o njihovoj snazi. Nama je cilj da se trgnemo, odigramo taktički odgovorno i disciplinirano te sa što manje tehničkih grešaka. Ako tako budemo igrali, možemo se nadati dobrom rezultatu, rekao je trener rukometašica Rudara Diego Datos.

Neće biti jednostavno, ali Labudice su svjesne da su im bodovi itekako potrebni, posebno oni s domaćeg parketa.

- Zrinski je odlična ekipa. Ne moram naglašavati koliko nam je utakmica važna, dva boda bi nam bila možda i krucijalna u borbi za ostanak u ligi. Moramo dati sve od sebe, kako u ovoj utakmici tako u svakoj do kraja prvenstva. Pozivam naše vjerne navijače da nas dođu podržati u što većem broju u ostvarenju našeg cilja, a to je pobjeda koja bi nam jako puno značila, poručila je rukometašica Rudara Anastasija Malić. (Pripremila: Valentina Prokić, slika: Marin Stepčić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa