Kino Labin za vikend

Četiri filma i jedna kazališna predstava

0
Iz filma "Priscilla" o braku Elvisa Presleya i Priscille Presley
Iz filma "Priscilla" o braku Elvisa Presleya i Priscille Presley

U travnju Pučko otvoreno učilište nastavlja prikazivati najnovije filmove. Četvrtak, 18. travnja,  je rezerviran za priču o Priscilli oscarovke Sofije Coppole. Ovaj biografski film prati život Priscille Presley, supruge jednog od najpoznatijih ali i kompleksnijih glazbenika svih vremena, Elvisa Presleya. Kakav je brak bio među Elvisa i Priscille možete pogledati u četvrtak s početkom u  19 sati..

Petak je rezerviran za animirani film Priča o leptiru. Hrabri, simpatični, ali nespretni leptir s jednim krilom po imenu Patrick kreće na putovanje života zajedno sa svojim najboljim prijateljem, gusjenicom Martyjem te Jennifer, leptiricom koja se boji visina. No, prije svega, mora se suočiti sa svojim strahovima, prihvatiti svoju jedinstvenost boreći se protiv promjenjivih vremenskih prilika, ljudi i tri zle ptice željne osvete. Priču o leptiru možete pogledati u petak,  19. travnja, u 18 sati.

Nakon animiranog filma, u 20 sati slijedi horror komedija Abigail od redatelja posljednja dva nastavka iz Scream franšize. Nakon što skupina potencijalnih kriminalaca otme 12-godišnju kćer balerinu moćne osobe iz podzemlja, sve što moraju učiniti kako bi prikupili otkupninu od 50 milijuna dolara jest paziti na djevojčicu preko noći. U izoliranoj vili, otmičari počinju nestajati, jedan po jedan, i otkrivaju, na svoj sve veći užas, da su unutra zaključani bez normalne djevojčice.

U u subotu, 20. travnja, publiku očekuje kazališna hit predstava „Kontrabas“. Predstava Kontrabas romantična je komedija slavnog pisca Patricka Susskinda (autora Parfema po kojem je snimljen Hollywoodski film). Radi se o svjetskoj uspješnici, a ništa slabije nije prošla ni u Zagrebu u produkciji Kazališta Komedija i izvedbi Filipa Sertića. Publika i kritika dijele oduševljenje te je svaka izvedba dosad bila rasprodana. Predstava počinje u 20 sati, a karte možete kupiti sat vremena prije početka. Cijena na dan projekcije iznosi 10 eura, dok umirovljenici, srednjoškolci, studenti i organizirane grupe  8 eura.

U nedjelju, 21. travnja, u Kino Labin stiže dugo iščekivani akcijski film Građanski rat. Radnja prati skupinu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio cijelu zemlju. Tijekom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada se pretvara u distopijski režim, a radikalne naoružane skupine često sudjeluju u političkom nasilju. Film možete pogledati u 19 sati.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa